Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da poskupi ultra i adsl. Bez hljeba se i može ali bez ultre i ADSL-a nemože.Nultu stopu za ULTRU i ADSL.
Pričajte šta hoćete, SDP je jedina normalna stranka. Dok se SDA i slični bore za izgradnju džamija po Sarajevu (k\'o nemamo ih dovoljno; jbt, postaćemo pojam za Saudijsku Arabiju), SDP se bori za nultu stopu PDVa i za održanje, kad se već ne mogu sniziti,cijena osnovnih namirnica. I onda opet ne valjaju... Vama Bog dragi ne bi mogao udovoljiti. Svasta... SDP ako Bog da na izborima ima moj glas.
koja pogana vlast! sad na popljačkanom i obespravljenom narodu i hljeb iz usta otimaju najavljenim poskupljenjima. a sve stručne analize govore da nema razloga da hljeb pokupi. a respect za sdp.
Hljeb je trenutno jako skup, ako poskupi jos mozemo slobodno svi lagano na dijetu i mozemo se ugledati na europske zemlje i poceti jesti hljeb u tragovima. Da li je iko razmisljao o tome sta ce ljudi koji imaju minimalna primanja, kad i jos poskupe osnovne namjernice? Ovaj potez SDP-a je normalan i ocekivan i treba ga podrzati. Svaka cast SDP-u! Ovo su incijative koje treba podrzavati.
SDP je jedina stranka koja brine o ljudima i kojima je koliko toliko stalo do obicnog svijeta. A vi ostali koji pljujete po njima a imate plate po 2000 KM samo nastavite, vratice se to svima milo za drago
Sabina napisala,Sejdo izjavio a Lagumdžija odobrio !
a KRUH ?
@sylar upravo tako slazem se! SDP svaka cast i nakon pobjede trebate ovo i odzati a ne samo pricati
Cijena PSENICE u ukunoj cijeni HLJEBA ucestvuje sa 10%. Ako sada dignu cijenu nece nikada spasti bez obzira ako psenica i sve ostalo pojeftini. Isti slucaj kao i sa naftom. Cijena barela raste, raste i cijena na benzinskoj, Cijena barela na svjetskom trzistu pada, na benzinskoj nema promjena...
Obasjaj nas svojom bistrinom tvog uma i objasni zašto bi trebao poskupiti i zašto je pametno da PDV na namirnice, ljekove, ortopedska pomagala ne bi trebao biti nula. Vječno zahvalan.
Ti stvarno puno tražiš. Pa ti hoćeš da izazoveš slom. I onako jedva satavljaju kraj sa krajem. Joj što će biti veselo kad poskupi pšenica,nafta,šećer baš me zanima koliko su nam pune ili bolje rečeno prazne državne zalihe. Toliko su ovi naši političari sposobni to je čudo jedno. Molim Boga da pobjede nacionalisti opet pa da ih vilama iz vlade istjeram.
Pametno su to skontali samo ovim gore zlonamjernim to ne možeš ni nacrtati. PDV za osnovne životne namjernice mora biti nula što će anulirati poskupljenja na tržištu sirovina. SVAKAS ČAST.
Koliko se sjećam, kada se uvodio PDV, SDP se upravo zalagao za nultu stopu PDV za osnove namirnice, time i hljeb i brašno, kako bi to što jeftinije bilo, a ne da idemo u još dalje siromaštvo. Sjetite se, da kada je cijena brašna bila 25 KM za 25 kg, i kada je gorivo bilo i do 2,6 KM po litru, da je cijena bila koja je i sada brašna. To znači, pljačka pekara, koju sigurno, bi SDP zaustavio, i sigurno bi bila niža cijena, i pokazali su brigu za običan narod! ZATO KAPA DOLE ZA OVAJ POTEZ!
Svaka čast, imate moj glas u oktobru.
A šta misliš o smanjenju stope PDV-a hoće li ti oboriti cijenu hljeba ili ćemo ponovo tim novcem obnoviti vozni park vladajućih da se \"nebtukaju\".