Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam Sarovica!Sve njegove odluke bile su za dobrobit Srbije i RS_a, samo sto se nekad slucajno poklopi da to odgovara i bosnjacima!Brine se iskljucivo za Srb i rs!I ministar vanjskih poslova BiH takoder!Ne vidim kako granica na bajakovu ugrozava ekonomske interese BiH kao drzave i zasto bi se to BiH trebalo ticati?
Evo prilike da RS i Srbija vojno napadnu Hrvatsku, zajedno sa svim svojim saveznizicma iz BiH i to po cvti Kavlovac Kavobag Vivovitica....
pa yebo majku jesul ovi srbi sad skroz zarobili ovu nasu BiH ???
Ne daj se Bosno majko nasa..nek se cetalji ujke yebu malo sami nema grupnjaka..
podrška Hrvatima, ne daj genocidnim životinjama na hrvatsko tlo!!
nece moj Ismailj ni tebi dati na njihovo tlo..........nemoj se nadati
Nas ne mješajte čuj Bejha Makedonija a Srbija zakuhala sad bi da uveče i nas i makedonce e nema toga sine.