Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Fadila jest je naostrio! Sama sjece!!! Jos da je lola zna upalit` nebi za dvije godine ostalo drveta u bosni!
Al su spremni ... Tih 4000 m3 drveta još nije niti uzraslo , a kamo li usječeno. No sa ovom vladom sve je moguče , pa tako da drvo koje još nije usječeno bude u stanovima koji nemaju niti grijalice u pečima i naravno da griju te stanove do polovine marta sa 0,5m3. To bukovina nije sigurno ! To je neko posebno \"ZANZIBARSKO DRVO\" koje je plačeno po 82,00KM po m3 jer je tržišna cijena bukovine 70KM na manje količine ! A resto 100 000KM za transport ... DHL-om ? Predpostavljam !
ako domacinstva pod subvencijom ista dobiju, dobice nekih 5-6 vreca u kojima nece biti ni 0.3 m3 ... opet idelana prilika za basnoslovne zarade i opet niko nece nista reci osim \"suti, dobro je da ista daju \"
trebali bi smanjiti cijenu struje, to bi bila prava mjera...
Jel bukovina?