Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dal je i ovaj bio prašinar . ma jašta je eto bio je profesor doktor ,, pa od prašinara do direktora ,, ooooo državo
Jedino zbog cega mi je zao je to sto iz mog kantona odlazi profesionalac i solidan strucnjak. Drzava dobija, samo me zanima koga ce nama uvaliti umjesto Himze... Ovi sto ne znaju vjerovatno zive u Oslu, pa ne prate rad policije na terenu.
odabir Selimovića za direktora je konacno jedan dobar potez u ovom sivilu imenovanja kojekakvih glumaca na mjesta direktora,covjek ima rezultate iza sebe i moze se reci da je znao raditi svoj posao,nadam se da ce tako i nastaviti.....sretno Himzo!
haj strucnjaci dosta je vise i vas sto pisete komentare kad nemate pojma policija Kantona Sarajevo je najuspjesnija policijska struktura, najbolje obucena, specijalci te Policjle KS su 10 najbolji specijalni odred policije u svijetu pored amercikog SWAT_a, britanskih SAS formacija itd. a na celu te policije je sve vrijeme bio Hilmo Selimovic zato tisina o G. Selimovicu jer nemate pojma
@hahahaha O cemu ti pricas, tip je sasvim ok. Mozda si mislio na nekog drugog.
kako ce radna grupa izraditi amandmane na ustav kad nema ni jednog doktora ili profesora internacionalnog prava. a prave Ustav..????????????? mogli ste i moju nanu pozvati da vam pomogne za Ustav, ona je zavrsila medicinu.????? ja debila. jebo vam pas mater seljacku! Ne moraju u toj radnoj grupi biti sve jedni te isti debili iz parlamenta. Dajte nam STRUCNI KADAR, pas vam jebo mater, magarci jedni !!!!
Ha dokle vise Selimovicha i drugih icha .......... pa i onako su sve ..ebali pa jos malo da zavrse i finito
Sve polupismeni politicki podobni kadrovi. Ima da uspjesno zastite svako svoje nacionalne interese i da i dalje zivimo u plemenima. Nema potrebe da policija baca suzavac u publiku. Kad vidimo ko danas radi u Agencijama za sprovodjenje zakona i kakve kadrove postavljaju, suze nam same naviru na oči.
KLINIKA DODIK, vrsimo amputacije tudjeg teritorija uz pomoc engleskih, francuskih i ruskih strucnjaka. Otklanjamo Bosnu i Hercegovinu iz vase glave laserom marke Mitterand, nudimo psihijatrijsku pomoc sludjenom narodu-prednost Srbi...Radno Vreme 00-24 Ronhilova 23 Laktasi
Pa i jest vala nas Hilmo za necelnika tj.direktora
Zamjenik direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) je Marko Dominković. :::::genocidas ce da bude glavni za istrage?hahahaha