Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest jest moraju ko sto su morali zadnjih 20 godina
A da li je iko pitao narod da li mi zelimo u europsku uniju?
ahahahahahah
Cega SDA i HdZ da se pridrzavaju,mozda samo dogovora oko podjele Federacije na 2 dijela(sporazuma Tihic-Covic), i pravljenja etnickih torova,tako potrebnih za daljnje pljacke i kriminal.
Nosite se u tri lijepe p.... m.......! Vi ste nam obukli luđačku košulju zvanu bosankohercegovački entitet RS i sada tu palamudite "vi se morate dogovoriti", dvojica ljudi u neobavezno razgovoru se ne mogu dogovoriti, a da se dogovore trojica ili šestorica u vezi državnih/etničkih pitanja! P.S. Spas leži u unitarnoj Bosni i Hercegovini, građenoj na građanskim principima!
Nisu oni nego Silajdzic i Izmetbegovic,oni su im dali RS u Dejtonu.
@orion19 Nije tačno! Međunarodni faktor je taj, koji je iskonstruisao cijeli skelet, a vladajuća garnitura je samo formalno-pravno pod pritiskom tog faktora izvršila verifikaciju naloga.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Poceli su. Danas vec svi pricaju i dogovaraju se, barem razmatraju stavove i ciljeve i prioritete.
..oće, oće...obrazlije su oni...svi do jednog..."malo" im ruke zavrnut' i svi slušaju :)
..mislim..ko ne sluša, "slučajno" procure dokumenti o kriminalu :)