Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila sam u subotu na Vilsonovom šetalištu i bukvalno sam otišla zbog nazovivoditelja Mime!!! Ono nije bila njegova privatna zabava i neka ubuduće onakvno ponašanje ostavi za neko sjelo i sl. Ona mahalština je prestrašna za onakvu jednu manifestaciju...jarane, ba, šatro ovo, šatro ono, šta bi njegova nana rekla...fuj, dno dna!
steta sto su napisali samo \"volonteri\", bio sam tu od ranog jutra, i djeca su trcala i radila kao da njima zivot ovisi o tome, non stop su bili u suncu, vruce im je svima bilo i jos su bili tamo od 8 do 17 sati, mislim da su makar neke slike volontera u zutim majicama trebali staviti ako nista drugo :)
Jako je lijepo da se ovakve manifestacije oraganizuju, ali nije lijepo da se to dogadja ljudima ispod prozora svaki vikend i subotom i nedjeljom kod Zemaljskog muzeja. Onda smo prepusteni losim muzickim ukusima DJ-eva koji tretiraju nase zivce do krajnjih granica uz glasn decibele. Valjda je vikend za posten radni narod da se odmori. Ali sve moze u ovoj drzavi. Evo danas je predizborni skup neke od stranaka koje nam obecavaju raj na zemlji.
Koja je pjesmica bila u izvedbi zumbaliica? :)
I ostavili tonu smeća iza sebe...
blago rečeno, promašili ste haman svaki broj :S
Eno Seje, glavna je, predzadnja fotka :)
\"race\" ili \"racku\" za cure?
ccccccccccc jel hiljde ili \'hiljade\'??