Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim vojnici nasi.
Jesi to ti bio u helikopteru pa znas.
@armee prvo helikopter ne moze tu prici zbog turbulencija i vjetra a drugo camac ne moze po ovoj vodi skoro nista napraviti, bujica je to...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala dragom Allahu dz.s. i ovim ljudima..
Nedajte radoncicu da dodje na vlast. Sdp i sda je prava koalicija. Zadnje 4 godine je vidljivo da su bakir i zlatko radili i treba im dat opet povjerenje. Svaka cast bakiru i zlatku
Rekao je Allah u hadisi kudsiju :"Tako mi Moje moći, ko se bude držao Mene, pa ga napadnu nebesa i ono što je na njima, zemlje i ono što je na njima, Ja ću ga izbaviti usred svega toga. A ko Me napusti, odvojit ću mu ruke od neba i izvući mu ispod nogu zemlju, On će se naći u vazduhu, a zatim ću ga prepustiti samome sebi. Mome robu je dovoljno imanje koje sam mu dao. Kada čovjek bude Meni pokoran, dat ću mu prije nego što mi zatraži. Uslišat ću mu prije nego što Me zamoli. Ja bolje znam njegove potrebe od njega samog.“
Bravo momci. Izgleda da ima još gori slučaj. http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/samohrana-majka-sa-dvije-bebe-zarobljena-u-kuci-bez-struje-vode-i-hrane Nisu mi jasni ljudi, rodbina, prijatelji, komšije. Ako znaju da negdje imaju bebe, one bi trebale imati prioritet. Zašto ne jave na vrijeme!?
Kummashina: kada si tako ostar na jeziku daj nam ime tog kolege koji od 8 sat radi 7 pa da ga neko posalje da skupa s tobom sjedi i surfa po forumima misleci da je pametan i da zna odgovor na svaki komentar. Sramota od naklapanja. Garant si bio potencijal za Oruzane snage BiH, avaj samo ti stela falila, bas ti se zrelost i ozbiljnost prepoznaje u komentarima. Ma bravo momcima iz OS BiH obzirom na raspolozivu opremu i brigu drzave da im se osiguraju uslovi rada, a nekamo li ekstra naknade . Od svega najvise imaju vlastite volje i sposobnosti da svima pomognu kada to treba.
Šteta što ova kiša ne može da sapere neka govna od ljudi
ja ne znam šta da kažem, ovo je, ovo je bez riječi
DOVA ZA PRESTANAK KIŠE 169 - "Allahumme havalejna ve la 'alejna, Allahumme 'alel-akami vez-zirabi, ve butunil- evdijeti ve menabetiš-šedžer." (Allahu moj, spusti ovu kišu oko nas, a ne na nas. Allahu moj, spusti je na brežuljke i visoravni, na doline i rastinje.) MOLIM VAS POMOZITE LJUDIMA, AKO SVAKO OD NAS PROUCI DOVU BAR JEDNOM ZARADICETE VELIKI SEVAP
ako već doviš, moli da padne kiša gdje treba, u paradajzove i paprike, u usta životinja, i u jezera hidrocentrala... ako ima iko da prevede na arapski, zaradiće sevapa.
@45fakt2 hahahahahah.. cute
Nakon što je formirano Ministarstvo odbrane na državnom nivou definisani su osnovni zadaci oružanih snaga BiH. Jedna od osnovnih misija jeste pomoć civilnom stanovništvu u slučaju vremenskih nepogoda. Do sada je provedeno nekoliko vježbi u kojima su uvježbavane jedinice OS u spašavanju ljudskih života. Nažalost evo sada su došli u situaciju da se nose sa stvarnim situacijama, nasreću efikasno. Maglaj je cijeli pod vodom, maloprije je na tv dnevniku (BHT1) prikazan snimak iz zraka područja Maglaja i Doboja - sve je pod vodom, naročito su ugroženi stanovnici koji žive u porodičnim kućama - jer je nivo vode (koliko se na snimku vidi) viši od 1m. Uputimo dovu Uzvišenom Gospodaru za prestanak kiše i spas ugroženog stanovništva, amin!
s ja vojske i kllinca. pa jesu to iz Zanzibara dolazili čitav dan.. koje seronje...
Moj amidža Ibro popeo konja na drugi sprat kuće!
A sto me nerviraju ovi kreteni, pa dodji sine u vojsku pa ces vidjeti u kakvim se uslovima radi, lako je tebi doci i pricati dobijaju platu u vojsci a nista nerade :S Budi sretan sto i ovako pomazu jer su lopovi od drzave pokrali sve zivo pa jedva i gorivo dobiju da bi mogli ici spasiti nekog.
ma koja vojska, sta ce bosni vojska, ne daj boze bilo kakvog rata znamo kako bi ta vojska zavsila... rastjerati sve...
kummashina : nisi u toku da ti ja kazem, mozda je to neki babin sin koji ima povlastice, a inace dodje da vidis kako izgleda jedan vojinik iz os bih pa onda vidi kako izgleda npr jedan vojnik svicarske ili turske vojske izgleda tako da oprema na njemu vrijedi kao kod nasih 30 ljudi. To su vise price za laku noc primaju platu a nerade nista dodjes fino u Rajlovac ja cu te uvest pa da vidis jedan dan sta i kako se radi, pa ces otici sa zadovoljstvom u prvi kafic da konobarises ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta je sa mudzahedinima iz Bocinje.........
:)
Svaka cast Oruzanim snagama BiH. Slika je predobra
Kantonalna inspekcija na informaciju o poskupljenju flaširane vode u Zenici. Mole se kupci da sačuvaju fiskalne račune i da svaku nenormalnu cijenu dojave kantonalnoj inspekciji koja će reagovati na svaki ovakav slučaj. Inače prema nepotvrđenim informacijama (RTV Zenica) flaša vode u Zenici u pojedinim prodajnim objektima danas je bila 3 KM!
bošnjo bizmismen
Iskreno da ti kazem nisam vala ni ocekivao od tebe pamentiji komentar....
od 60 helikoptera plovidbrna su so 4 i jedan sluzbeni Mi 8 koji koriste delegacije..
PRVO SE JE BAKIR I ONAJ MUTEVELIJA IZ ORUZANIH SNAGA PROVOZALI I RAZGLEDALI SITUACIJU ,DOK SE BEBA I MAJKA SMRZAVALI,PA SU SKONTALI DA JE I NA NJIH RED DA IH EVAKUIRAJU.SVAKA CAST POTPISUJEM I SELAMIM BAKIRA