Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helezu neka Bog da svako dobro za ovaj teški posao koji je uradio u protekle tri-četiri godine. Vratio je borcima dostojanstvo i duševni mir uvodeći pravdu i red u boračku populaciju.
divno rečeno ! na zalost digla se kuka i motika od strane lopova koji su se prepali za svoje penzije
Eto upravo si pokazao da si bolestan čovjek. :D Mislim nažalost. :(
Dobar je ovaj Helez !
Jedan od najboljih ministara kojeg je ova drzava ikada imala.Mislim da je to dokazap i svojim iskrenim radom.
Ovo je samo jedno iskreno priznanje za covjeka koji je to i zasluzio,za iskrenog borca za pravdu u ovoj drzavi !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije dzabe ova zahvalnica,covjek se zaista bori sa svojim ministarstvom,jedan je od rijetkih ministara koji jue uspio da nesto i uradi,stao je u kraj laznim invalidima i borcima te na taj nacin ustedio milione KM za nasu drzavu .
Slazem se,jeste jedan od rijetkih koji je zaista ucinio nesto. Da je srece pa da imamo vise ovakvih ljudi,onih koji ce se uvijek boriti za pravdu.
Dosta je ova drzava gubila novac na taj nacin,dosta smo para davali laznim invalidima i borcima. KLonacno se nasao neko da i tu vstu mafije raskrinka,svaka cast za ministra Heleza !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.youtube.com/watch?v=LmeV1RC1Tu4 Rođen je Lider .. Mr Nermin Ogrešević načelnik općine Cazin( A-SDA ) kandidat za Premijera USK-a.
jos jedno priznanje sdp-u za narodni rad, za izmisljanje hljeba i magle .
Ako Helez nije ništa radio onda ja ne znam ko jeste! Ruku na srce tek je s ovom Vladom FBiH sve opvo počelo ličiti na sistem
kome da se obratim u forumu mladih za posao animatora politika sdp-a po internet portalima ?