Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet smo mi dole !
Odmahrevizirati Jularđiju nastrado u saobračaju i njegove u sbk udruženjima .
Neznam zašto bi neko bio protiv revizije ako je sva svoja prava stekao na zakonit naćin. Normalno da treba uraditi reviziju jer zbog lažnih boraca, invalida i drugih oni koji zaslužuju mnogo više ne mogu ostvariti svoja prava. I sam poznajem mnoge koji su dobili lažne potvrde od ,,svojih\'\' komandanata , poznajem i dosta onih koji su dobili lažnu ,,radnu obavezu\'\' tj.namjensku proizvodnju od ratnih direktora. Znam i ljude koji su poginuli na sasvim drugačije naćine a proglašeni su šehidima ili palim borcima. Normalno čovjek to sam nikad nebi smio nekom konkretno reći zbog vlastite sigurnosti, ali zato neka organi rade svoj posao i neka urade reviziju i provjeru svih pa i mene samoga.
krenite od Emina Švrakića koji je ratovo sa Bosfora!
REVIZIJA i tebi slični dabogda vas sve najgore potrefilo u životu i vas i vaše najmilije a stičiće vas sigurno pa se napatili i bolovali kao rvi i pordice vam se patile kao naše akobogda.
Jakako nego revizija!!! Svega i svakoga! U ovoj zemlji ima vise invalida nego stanovnika! Izbrisati ove SDA lažne invalide pa ce postenim invalidima pomoc sigurno biti 30% veca!!!
Bitno je da si ti ZUKAN HELEZE I LAGUMDŽIJA dobro platili ljekarsku komisiju koja je iz vaših stranački redova orijentisana i mrzi boračku populaciju i želite sve rvi da uništite i da im samo smanjujete procente da se što više napate zato što su sve dali za ovu državu.Sramite se ,stičiće vas i božija i zakonska kazna udarili ste po sirotinji komunistiiiiiiiiiiii.
ovo je sve foluška,ko fol oni će provjeravati predstavnike ovih organizacija a oni u talu sa zukan helezom i lagumdjijom samo da unište rvi koji su bolesni ljudi kojim sve ovo pogoršava zdrastveno stanje i umirua lopovi će ostati nekažnjeni i dalje če uživati u pravima,,,,,srami te se udarili ste najviše na bolesne ljude koji su sve dali za ovu državu...bruka i sramota
Privilegije? Ovaj kloc Helez uspostavlja neke nove kriterije i favorizuje nezakonito odredjene kategorije gradjana. Pitam ga ko mu je dao to pravo? Ili, ko mu je naredio da to sprovede jer njegova gloova to ne moze da skonta?