Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mučitelj zarobljenih bugojanskih Hrvata i nasilnik koji premlaćuje bolničke portire opet se nešto javlja. Hah, jada od vlasti i države!
Dok god je jedan od najvecih kriminalaca u drzavi, Salko Beba, Sef kabineta u ovom ministarstvu koje je sinonim za mito, korupciju i nepotizam sta god ovaj Helez rekao ne treba mu vjerovati.
Kupujem potvrdu za jedan mjesec proveden u Armiji BIH.Samo ozbiljne ponude.
Dajgle ovog lazova i huligana. Pa ima li iko normalna u ovoj zemlji da jednom za svagda kaze da papci i nesposobni NE MOGU voditi drzavu. Ovaj Helez bi mozda bio dobar za uzgoj krava muzara ali da upravlja nekakvim ministarstvom to moze ocito samo u \"drzavi za covjeka\". Sta ces. Covjek naucio sta je to klimoglav!!
A kako se može i kome podnijeti zahtjev za priznavanje neupisanog boračkog staža. Može li sa svjedocima ili se pokreće nekakav upravni spor???? Nije mi upisano pola godine 92-ge, a nema me u evidenciji za 92-ugu. ???? Tamam mi fali jedan mjesec u vojsci pa da idem u penziju sa 35 god. staža.
Prvo, pozdrav svim sarajevo-xovcima iz najljepseg bosnjackog grada u Hercegovini, Mostara. Puna podrska gospodinu ministru Helezu, i zelimo mu puno srece u obracunu sa kriminalom. Hrvaticicima poruka da probaju prestati placati poreze :)))))
Obustavi majstore isplate za sve u širokom brigu. To mi i hoćemo, onda ćemo mi obustaviti i sve uplate iz širokog i tako malo pomalo evo trećeg
To majstore! Samo me jos jedno interesuje. Hoce li ljekari koji su ovim osobama omogucili invalidnine biti krivicno gonjeni?
Ja sam S. Kaplan i ja štedim tako što ne idem u Konzum