Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj pitamo? Jos se nisi otrijeznio? Drzava BiH nista nije uradila da bi bila NATO clanica, obicno seosko imanje u RS ne mozemo rasknjiziti.
J*ala te Rusija, da znaš koliko je Čečena muslimana ubila začepio bi da usta od sramote. Mrš rusofili
Primite nas u nato sta nas ista pitate, nek nametne visoki prestavnik nato ko sto je znao hrvatima nametati sta im treba
Bundesrat danas potvrdio novi zakon o Drzavljanstvu koji je donio Bundestag! Nakon 3/5 godina do prvog pasosa svijeta. E to treba bit vijest danas a ne sta je neka pijanica stara izjavila!
kad pogledam ove poput Heleza i Becerivca ti vidis podanika i u licu vidis podanika nema nikakav suveren stav niti ga briga sto su ti zapadnjaci pobili pola svijeta sto znaci da ih nesmijes podrzavati po Kuranu a on opet podrzava njih bas ga briga za Kuran. i vi iz SDA isto nemojte mislisiti da vi ne podrzavate zapad vi ste isto podanici bez stava suverenog znate vrlo dobro sta rade oni po svijetu i sta su nama radili ali opet podmecete zapadu da vas potapsu po ramenu zelis se klanjati zlu
NATO je sotonska organizacija i u Kuranu je sve objasnjeno ako neko cita razumjet ce da je istok na ispravnoj strani a Zapad koji rusi sve od Islamskog svijeta gdje su napravili ISIS i gradjanske ratove izmedju muslimana sve je jasno, Rusija pokusava da sprijeci te gradjanske ratove izmedju muslimana pa smo imali absurdnu situaciju da je Saudija do neadvano napadala Jemen jer je gurana od AMerike da to uradi, sada je Kina pomirila Saudiju i Jemen i sada brani Saudija Jemen od Amera.
Ne pitamo se. Znamo da necemo nikada. Nama treba dobra ekonomija i naoruzanje. NATO je samo slovo na papiru
kad ovaj ramazanski top raznese tenkove ruskih sluga hmmm
nece srbi to je uslov, sta vise spomonjete nato, nema od toga nista
Evo ja ću ti reći, kada 90% vlasti u BiH stavite pod kontrolu Zagreba i Beograda ,zato ste i nametnuti u vlast ,kada sve izvuku od vas i trojke ,onda će vas pustiti Bošnjacima da vas procesuiraju ,ali tada će biti kasno za sve . Pamet u glavu ,upali ste u sh-u zmaku ,potpognutu stranim lešinarima
Pokazali smo im čime raspolažu OSBiH - jedan i po helikopter i ramazanski top...
Pa zaletite se vi, ko Rusi u Kijev!
Da hoce stranci tobi se desilo 24 sata!? Amerkanci i ostali klapi Bosna i Hercegovina je samo da mogu Srbiju za Kosovo ucenivari a Bosnje da nemaju Logistik i Armiju!?
Haman se nisi ni umio
Jel , ko upoznao ba-ju s ovimm..,😉🤣😜
Kakav ba NATO? Pa u svakom sisa baru ces okupiti bolje i sposobnije borce. Eno, obucavali su Ukrajince po NATO standardima pa popusise.
Nikad a možda ni tad. Daj datum pusti to rekao kazao.Nemoj govoriti to da se često pitamo.Nemaš stav svih naroda za NATO.END off Story.
Dodiku sluze ovi bosnjacki sluganeri poput heleza jedino da sline brise od njih. 😂 koje su to gnjidice male isprepadane.