Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hećo daj ostavku
stvarno glup komentar!!!! \"dajte strancima zemlju\" mislis da bi nesto bilo bolje? Zaboli stranca tvoje zdravstveno, socijalno itd. stanje. Za njeg si jeftina radna snaga u drzavi sa niskim standardom.Vidi Mittal.
da nece i Heco nekome dovoditi crnca?
Heco i supruga Sabina treba da zavrse iza resetaka, ali ne sdamo oni nego 99.9% politicara, ministara i svih ostalih uljeza. Zato narode opamete se ne glasajte za ovu dzubrad a tu mislim na sve sve. Dajte strancima zemlju i onako oni upravljaju dacemo im 70 % BND poslije izmirenih socijalnih, zdravstvenih i svih ostalig dadzbina znaci sve sto ostane oni imaju 70% od toga. Mislim da bi to bilo najbolje rijesenje jer ako uzmemo danjasnju situaciju od ovih hajvana nam ne ostaje ama bas nista samo se oni bogate. Ne trebaju nama stranke nama treba neko koce nas i drzavu utjerat u susru i dati nam posla da radimo a ne da prevrcemo s guza na guz i slusamo zadnje podvale Hece i njemu slicnim.
Kolika je nezaposlenost u FBiH?! Pa nije ni cudo ako je velika, pa pogledajte samo spisak funkcija pri dnu texta! Ovaj vam je Heco neki univerzalac :D Drzi 20 funkcija vjerovatno i toliko plata ima :D Nema sta, pravi zmaj :D, \"radi\" za petoricu :DDD
Ma meni je Heco bog! Alahueqber!
KAZTRANS-GAS-METAL
dok god narod bude birao ovaj olos.....
Koja je ovo mafija! Pa ima li ikakvog zakona majku mu??? Do kada će ovaj ološ jahati narod???