Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hinjauzi uvijek bili i ostali.
Tzv. Latini
Nemojte se iznenadit ako latini zavrse da to bude EU uslov. Samo naša podanicka trojcica nema nikakvih uslova, npr jedinstvena policija, obrazovanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kontaju u euforiji navuc trojku da pristane na izborni zakon kakav Covic želi
SAD i EU su svatili da je jedini nacin ogranicavanja jacanja ruskog i kineskog uticaja u Bosni uspostava gradjanske drzave. Kao dokaz toga Milorad se nalazi na crnoj listi, a za koji dan mu se pridruzuje i njegov proruski pajdo Covic ;)
Objavit cemo referendum za ukidanje RS-a, u cijeloj BiH, ali ako u ze-do, sarajevskom i srednjebosanskom bude vecina ZA, ukidamo RS!
STA SU NAVRLI TI LATINI PERFIDNI PA EU NIJE ZA TO ALI BEZOBRAZAN NAROD KAO VOLOVI NAGURAVAJU
Znate li koja je država najdulje vremena bila bez Vlade? Belgija. Nisu se uspjeli dogovoriti jer je kod njih nemoguće da recimo Valonci izaberu predstavnika Flamancima! Ili obrnuto, ne znam koji su brojniji a ni to nije važno, važan je princip izbora! I u Belgiji nema izdajnika, hinjskih zmija, teških riječi, uvreda itd imaju dvije liste i to je to! Pozz.
Znaju to Bosnjaci jako dibro ali prave se pametni i musle da su važniji u BiH od Hrvata! Shvatit ce oni to kad tad
Nemam ništa protiv Hrvatskog naroda čak naprotiv ali ovo rukovodstvo što su izabrali je usmjereno protiv BiH i Bošnjaka,zato ne očekujte od mene da ne glasam za vama nelojalnog Hrvata!!!
Mislim da grijesis kao i vecina Bosnjaka jer Čovića to i drzi na vlasti! A tako i drugu dvojicu! Cijelo vrijeme igraju utakmicu zajedno u talu! S druge strane Komsic je nitko i nista samo sluzi za razdor između dva naroda!
Ispunit ce im to Trojka na celu sa NASTAVNIKOM FIZICKOG, svakako su dali Dodiku 4-tog delgata da moze sve blokirati, Covicu dali Bosnjacke pozicije u javnim preduzecima, samo radi svoje stolice.
Evo sa' ćemo 😉
Hdz-ov prijedlog izbornog zakona pruza uslove za izborni inzinjering u reziji Hdz-a i trojke: da se glasovima suvisnih Hrvata (onima koji nemogu uticati na izbor predsjednika Hrvatske nacionalnosti) utice na izbor Bosnjackog predstavnika naroda. Stoga Hrvatima izvan arijevskih kantona treba ovim istim izbornim zakonom zabraniti glasanje za Bosnjackog clana predsjednistva jer i tog PREDSTAVNIKA NARODA moramo birati LEGITIMNIM glasanjem.
Pitam ja vas onako pošteno ljutski je li pošteno da 14 posto BH Hrvata i 50 posto Bošnjaka na nivou BiH imaju isti omjer vlasti?
@edoZ A šta ćeš moj Edo kad je tako potpisano po Dejtonskom sporazumu i nemoj misliti da će se bh Hrvati ikada toga odreći! Mene isobno ne briga predsjedništvo jer nema nikakvu izvršnu vlast evo recimo Komšić je tamo 3 mandata i gdje se vidi napredak?!
Samo jedan čovjek jedan glas kao u EU i Hrvatskoj. Sve ostalo je teška diskrinacija. Trenutna politika HDZ-A najviše šteti BH Hrvatima i glavni je krivac što su BH Hrvati postali prema broju nacionalna manjina.
@edoZ Edo dragi prije svega Hrvati nikada ali baš nikada, bez obzira na brojnost ne mogu postati nac manjina u BiH! I danas ti je pravilo jedan čovjek jedan glas nego kako je?! HDZ BiH je politička volja većine bh Hrvata i to dokazuje pobjedama na izborima!
Ne postoji taj mozak koji će donijeti izborni zakon koji svima odgovara.
Za 3 godine ce traziti da samo se sela pikaju gdje su tkz Hrvati. Jer su fakat postali statisticka greska od 4%. Za sada je tako!
Čuj prijedlog krši EU principe. Ako ćemo tako gledati, cijela država krši EU principe i jedna je obična tvorevina koja postoji samo na papiru (tri predsjednika, svaka pozicija po 3 osobe, nacionalni domovi itd)
Pa možda nisi shvatio, ali smisao pregovra sa EU i jest da se promijeni sve što nije u skladu sa EU principima.
dobro sad obratite pažnju na reakcije i poteze trojke na ove zahtjeve HDZ-a.sve će se samo kazati ali ni to neće biti dovoljno za glupandere glasače trojanere jer im je sujeta prevelika i nikada neće priznati da su tolika mağarad ispali i dobro naguženi.da su ih jedna Sabina,fortica,konjo,njiva,Mia,baralija,vildana i ostale izdajice preveslali
"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati" Ivo Andrić
Evropske institucije od nas zahtjevaju implementaciju presuda Evropskog suda za ljudska prava, odnosno ukidanje diskriminacije nad narodima koji nisu konstitutivni u smislu kandidature za članove Predsjedništva ili državni Dom naroda. LEGITIMNI NA APARATIMA