Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema potrebe za ovim... i hrvati su dobili ministarstva samo sto nisu iz hdz-a nego iz sdp-a pa im je krivo pa hoce fol novi entitet... ma daj... nidje veze... u potpunosti podravam novu vladu jer ne moze biti gora od one sto je bila tako da.... samo neka im je bog na pomoci, sta su im ostavili i sta ih ceka... uh... SRETNO!!!
mama kaze da ne protjeravate hrvate. Gdje ce onda oni bosnjaci koji u medjugorju ciste go.vna za 20 km dnevno? Kaze da su joj hrvati najbolje musterije. Dobro razvaljuju a ostavljaju po 2 marke baksisa i uvijek donesu špeka.(osim lijanovica - on uvijek ostane duzan)
@@jedno.Ti bogami da razguliš,odakle se ti vjera dovukla...nije li tako,vjera tvoja nije iz Travniak,nit su ga Pape napravile,a zna se dobro kako se krštenje prima,prije jednog vremena,pa i sad...silom,ili ko u Africi miloklizom.Jel vi stvarno smatrate nekim bedemom i prozorom u svijet?Ko li vam to kaza,stidi se,križaru.
I ja isto mislim, ali obrnuto. Svi kojima se ne sviđaju europske vrijednosti, koji svojataju kraljicu Katarinu a slave njene dželate - pravac Anatolija ili Saudi Arabija. Tko se želi deklarirati kao Hrvat muslimanske vjere ili Srbin musliman - bujrum. Ako se netkom ne sviđa neka razguli u Aziju gdje i pripada.
to hrvati bravo hrvati
pa eto imate predstavnike katolike u vladi, krivo vam sto niste i vi na polozaju na kojem mozete krasti jel? ne mogu svi da kradu samo probrani kako vas nije stid i na kraju, odakle vam pravo, hrvati u hrvatsku ba a svaki Bosanac i Hercegovac katolicke vjeroispovjesti bujrum cak i veca prava ima od nas muslimana, sramota sta se dopusta.
Treba žurno zabraniti nacionalne stranke. Nitko ne pita kako je Hrvatima antifašistima bilo pod HDZ-om.