Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki čovjek i gospodin je Raguž, za razliku od osuđenog kriminalca Čovića.
Dok vlada onakva secesionisitčka ideologija u njegovom kraju, treći će se teško pojaviti kao normalan. Sve dok mašu otcijepljenjem sa tim će se teško pronaći neki dijalog za bolje sutra u ovoj državi.
Shvatio sam dobro :) I pričao sam za člana koji bi došao iz RS-a. Što se tiče našeg, smatram da ako u sljedeće 4 godine konačno ne raskrstimo sa grobarima ovih 20 godina, e onda nismo zaslužili bolje.
Nadam se da nećemo opet nasjesti na velikosrpsku podvalu SDP-a i Hrvate gurnuti u secesionizam, a državu BiH na put nestanka! Opametite se, pustimo Hrvate neka biraju koga hoće! Hrvatska je član Evropske unije!
Kad je u bosni pobijedio neko normalan...ovdje mogu radjati jedino glupost i nacionalizam...that is all...
Bilo bi intersantno da Raguž dobije nekih 300,000 glasova kao Komšić 2010. Mislim da bi Čović pjenu na usta izbacivao 😉😉😉 da li bi i u tom slučaju govorio da nije izabran legitimni predstavnik?
Jbo vas Raguž i SDP.ba
¸martine dragi molim te da vratis sve hrvate srednje bosne kucama u srednju bosnu.a koji su od 93 greskom crkve i hdza naseljeni u stocu.i svi bosnjaci stoca ce ti dati svoj glas....TITA MI
Eto u drugim gradovima se ne rađaju. A i to što se rodi, pitanje je kakvog je kvaliteta. Mene više zanima rađaju li se ljudi u ovoj zemlji, i u kojim mjestima. Ovih advokata, doktora i inženjera mi je pun kufer. Sve dr.sci.prof., a nigdje čovjeka u njima.
"Posjet je započeo svetom misom u stolačkoj župi Prenj, koja sutra slavi svoga zaštitnika Sv. Mihovila" Ja sam mislio da Bog stiti ljude a ne nekakvi "sveci". Zasto katolici I pravoslavci praktikuju ovakve stvari? Zar ne stiti Bog I Isus ljude? Otkud to da obicni covjek-svetac postane zastitnik??
eeee to je tajna,fino pređi na kršćanstvo i sve ćemo ti objasniti
i USTAŠE
...implicitno, martin je vizionar? ...ispravite me ako griješim, ali vizionari ne mijenjaju političke opcije kao čarape...
Ima vizije a jos nije bio kod ljekara ..
To se zove halucinacije ili još gorem slučaju skizofrenija :)