Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebo vas vasa prava, pa gdje su vam bila 92 i jos nikad niste presudu sproveli u djela, vec nam jos uvjek uporno krojite omcu.Odite u 3pm i oni koji vam vjeruju iz BiH
Zašto ste ovu vijest tako brzo sklonili sa naslovnice ? Da nije i vašu redakciju zvala \"prijateljica \" i bravo za ha ha ha komentar. Stidite se ! !
Ovako brzo uklanjanje ove vijesti sa udarnog dijela naslovnice, moje oči prvi put vide... Sram vas bilo! A cilj vam je istina???
A što HO konkretno radi osim što vodi statistiku ?! Zašto Branka Inić i ini zaposleni u HO ne reagiraju na dokazane krivične prekršaje već mudro šute i čak zataškavaju pojedine slučajeve. PROVJERENO na vlastitom slučaju koji je prijavljen HO i gđi. Inić sa svim relevantnim dokazima ali nakon telefonskog poziva \"prijateljice\" sve je zataškano.!!!
Što je najgore i novinarka Svjetlana Vučetić je žrtva prijetnji od strane Fahre Radončića, koji je još u svojim novima obavještava o tužbi od 50.000 KM , koju ukoliko Fahro izganja presudu u svoju korist ta novinarka neće moći da isplati. Svoju koleginicu su slabo podržale kolege novinari, ali ta novinarka je prije svega ljudsko biće, koje ima pravo na rad i obavljanje svog posla. Živimo u katastrofalnom društvu, gdje močnici poput Fahre prave majmune od naroda.