Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha pa ne znam Jesu li ijednog Bosnjaka pustili prijevremeno . Zalosná nam majka
Dobrodošao kući
Meron je jedna kurva obicna. On pusti sve cetnike nakon 2/3 kazne. Ovaj Zigic pobio stotinu ljudi i sad je na slobodi da hoda medu zrtvama. Sram bio Haskom sudu. Ovo je samo jedan u nizu, da se sjetimo da su takodje Franko Simatovic i Jovica Stanisic oslobodeni, Momcilo Perisic je osloboden, Ranko Cesic nakon 10 godina, Dusko Tadic nakon 10 godina, Darko Mrda nakon 13 godina, Dragan Nikolic nakon 10 godina, Mitar Vasiljevic nakon 10 godina. Ima li pravda? Moze li se on opet suditi i baciti u zatvor? Uglavnom - MERON, j*BEM TI MATER GLUPU!
Zaboravio sam dodati Milosa Stupara koji je osloboden svih optuzbi na apelnom sudu nakon sto je bio osuden na 40 godina zatvora.
kako da nece masovne ubice su inace poznate po uspjesnim reintegracijama, posebno u Srpsko drustvo tamo ih obicno docekuju sa najvecim odlicjima i guslarskim hitovima.
MATER VAM JEBEM ČETNIČKU! Cigani jedni,Bog vas kaznio!