Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Velušiće tuci, Velušiće i Pofaliće tuci, tamo nema srpskoga življa mnogo” " Tuci ono oko one Dobrovoljačke, oko one Humske gore, i Đure Đakovića gore" “Možeš li da tučeš Baščaršiju? Po Baščaršiji plotun pali. Direktnim pogocima držite pod vatrom Predsjedništvo i Skupštinu. Tucite polako, u intervalima, dok ja ne naredim da se prekine” “Evo nas 11. jula 1995. godine u srpskoj Srebrenicinapokon, došao je trenutak da se, posle bune protiv dahija, Turcima osvetimo na ovom prostoru”
Samo neki od monstruoznih citata ovog djubreta a ovaj zadnji je kljucni jer odaje plan, organizaciju i namjeru da se pocini genocid. Ovo djubre bi trebalo inkvizicijskim metodama muciti a ne dati mu da umre. Pisam se na vlaski obraz i cast.
Oslobodili Srebrenicu od poturica
kako kaže: " A, sad pravo u - doživotni zatvor"!
.....nisu ludi da produze rok odbrani,Violeta vec sad ima problema jer mora zaposliti dodatne radnike ovaj usro celiju i hodnike , i ne spava samo se lita:)))
Đeneral Pampers
Kaže Ratko da je teta Violeta najkvalitetnija
poseremo se na poturuce
Nije on više Mladić , već ohrndani Starčić.
Ne kontam nikako zasto treba 6 mjeseci za zavrsne rijeci. Ni u jednom sudu na svijetu toga nema
Cudni su im parametri jer i ako ga osude po svim tackama dobit ce 20 godina, mada u biti to bije toliko vazno koliko je da srbi shvate u sta su bili uvuceni i da se ograde od zlocinaca
Na žalost , ovaj monstrum je Srbima junak.
Ovaj Haag je smijesan. Ko jos ovo prati...odron od suda. Ubjedjuju me da ne vjerujem vlastitim ocima...besramno, putem TV-a kojeg redovo placam.
....to ce Talijan odraditi..
....SMRAD je svoje postupanje završio prije 21 godinu......