Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA TI CAST ZENO!
Svaka cast, vnogo trebalo otjerati..
Nikakve razlike zmedju Hartmanke i Bildta. Oboje veeeeliki prijatelji Srba, ona je cak udata za Srbijanca i prica \"lepo\" srpski! Samo neko djetinjast i glup moze postovati ovu zenu koja je sutjela dok su u Hagu unistavali dokumente o genocidu u Srebrenici i uzimala veliku lovu!!!!!
ova zena je toliko JADNA i licemjerna. Kada je radila na sudu, sve joj je blilo u redu, i nije joj smetalo to sto se dokazi o Srebrenici unistavaju. Kada je dobila nogu od Carle, odjednom ona protiv suda. Udata za Srbina, prica srpski cijelo vrijeme je bila na njihovoj strani. I to sto ona kao nece da plati kaznu sudu, i trazi da joj mi platimo??!! Platili smo mi nasim zivotima, i da nije rata ona bi bila kasirka u Carefour!!!!
ma bitno je da se EU širi i da će i nas progutat,a ovo govno od čovjeka pa na licu mu se vidi kakva je to gnjida, kako je samo pobjego govno jedno. ps.amerika nam odaje priznanje kako smo uspjeli preživjeti, koje licemjerje da ne vjeruje čovjek.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Veliko BRAVO za Hartmann i Vulliamy i zaista vam veliko hvala za vasu iskrenost. Zivjeli u zdravlju i dobru. Cudno je da mu niko nista ne rece od nasih poglavica ili naroda. Ja nisam bio, ali bi bar povratio pred njegove noge i pljunuo ga. On je jedno dokazno svedsko fasisticka fekalija. on, akasi, makenzi = Tri hitlera. SARAJEVO je uvijek bilo i ostace JUNACKO BOSANSKO SARAJEVO.
Ne zakuhavaj stara, dobro te nije mlatno na ulici.
Draga FH, ko ti je bona dao pravo da govoriš u ime nas, na kraju u moje ime, ponašala si se kao da si na pijaci, očigledno si razmirivala svoje račune, vadeći se na nas. Što mu to nisi kazala 92? Zar nisi imala priliku svih ovih 20 godina da mu se obratiš. Šutala si mudro u ratu i trpala svoje dolare u džep, a znala si kako nam je u Sarajevu. KB je slobodno šetao gradom, bez problema, do tebe da se napraviš važna.
Till Stina , va fan snackar du om, snacka om att inte fatta nåt.
Carl Bild du är en rövserb slicare
našipu se teki!!!
vi morate shvatiti da je diplomatija kompromis, kompromis i jos kompromisa... ne branim ni izetbegovica a ni lagumdziju, ali stvarno su morali primiti bildta jer je on predstavnik neke drzave, ne trebaju nam novi problemi... a florence, svaka cast, tebi posebno, kad nasi nece, mora neko rec... a nasi i kad bi rekli, koga briga za izjavu \"glupih\" bosanaca... bildt srboljubac, nek po.p.us.i mi ku.r.ac !!!
Draga gospođo Hartman, a kako i čime ste vi to pomogli nama u opkoljenom Sarajevu. Sada blebećete nakon toliko godina. Evropljanka ste a nedostaje vam kulture- na svetom mjestu toga trenutka, kada se odavala počast svim nastradalim ljudima galamili ste i preko naših leđa i onih mrtvih, ste svoje lične račune i frustracije izravnavali sa čovjekom, koji sigurno ne bi došao da mu savjest nije čista. Njemu hvala na tome.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Radio je protiv ove države ranije i sada tako nastavlja.Ne treba slušati njegove savjete,i samo je gubitak vremena s njim razgovarati.
ma odkud da on dodje. ko ga je pozvao. u nas svako g.o.v.n.o moze doci puuuu koji smo mi gadan narod!