Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volontiranje u humanitarne svrhe - podrzavam volontiranje da bi neki poslodovac imao finansijske koristi od besplatne radne snage - NE!
Niti jedan volonter ne zna praktično ništa da radi i teško ga je iskoristiti u firmi. (govorim o većini slučajeva) Volontiranje ne smije postati standard. Stalno volontira... to je idiotizam. Ali prije prvog zaposlenja u nekoj industriji ili poslovnom sektoru, volontiranje je opravdana stvar. U nekim granama industrije i firmama, mnogi bi platili da mogu volontirati.
evo sad reis ceric javio da se ne kaze volonter nego halal hamal...
E bogami nije
90% volontiranja odnosi se na volontiranje u NGO sektoru čije akcije često izgledaju kao humanitarne a zapravo su sve svedene na tipa stojanja ispred BBI i držanje plakata, naravno volonterima to nije plaćeno ali oni imaju iluziju da se za nešto bore, dok osobe koje rukovode tom određenom organizacijom dobijaju ogromne grantove od stranih vlada i organizacija. U Sarajevu znam za bar 5 NGO-ova čiji članovi na sva usta se hvale da tu volontiraju a čiji vlasnici kupuju stanove po Sarajevu
dugogodisnji volonter... eehhhee drug moj, nema odmora drug moj, ustanem u 4 i opalim pjese do posla, u restoranu popijem kafu... nadrealisti su i ovo pogodili.
zato je dobio pehar za volontera godine... koji ce mu k.... pare majke mi ovo gore nego na nadrealistima
ne seri ba dijete matere ti eto
Ovaj ko da ce se usrati,... ili se vec usro
Riđo, pročitaj ba naslov prije nego ga pustiš. Volonter je neko ko radi bez materijalne naknade,ili ti đžaba.
Sudeci po komentartima, kakav smo narod jos dobro i prolazimo. Dobro je ipak da se momak izvukao odavde, ovo nije podneblje za pametne.
Mogo si i daba kuci piti kafu.
Bravo Hare majstore. Bi li volontirala i kcerka premijera? #fadileoprosti
Bolje je za platu raditi nego džaba volontirati.
"Ove godine je 25 volontera Crvenog križa Federacije BiH dobilo priznanje Volonter godine." Izgleda da imamo 25 volontera godine. I to samo u Crvenom krstu FBiH.
I ja sam vo-lonter...
levat
Decko svaka ti cast.