Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najjače kad u stranke uđu nabildani likovi i počnu bit. Nit im ko smije reć "ne možete" nit išta. Nego trpi :) Isto ko što po nekim fakultetima bilderi asistenti dođu do tih pozicija čistom silom nad profesorima i kolegama. Nema im ko stat na put. Što si luđi to ti je više vrata otvoreno. Nema kod nas u poltiici i obrazovanju niko muda.
Almedin Miladin je bratić od Alije Miladina (poznati džudista koji je pogino u ratu). Familijarno su oni u dzudou. Ovaj je više u bildanju nego u džudou realno. U zadnje vrijeme sve više bildera je u strankama. Skontali konačno gdje ima para.
Ima ih sve više, i to one bagre najžešće što je u kriminalu već godinama. Nasmješnije mi je što se neki od njih Liberala hvataju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haotična stranka...komunjarski šljam
sve gospodin do gospodina
sve gospodin do gospodina
Ne znam stvarno otkud ljudima pravo da komentarišu ovako neke stvari a nisu bili nazočni. Što se tiče Bećira, to je jedan stari kompleksaš i kontraš koji ne zna šta bi sa sobom a davno je prošao 60 godina.. Jel iko razmišljao da je Miladin uvrijeđen od strane već spoemutog čikice.. Žalosno je da mediji prenose samo ono što im odgovara a ne prenose cijelu priču.
Kakav je ovo divlji zapad? :D
sigurno ih je zavalio za neki tal.........
KAMENOM GA MILADINE ....hahahahh
SDU kako se prodao i postao produzena ruka SDA je pao ljudima u ocima,zato se sad mogu nadati svakoraznim napadima sto unutar stranke sto izvan iste..
Pecanac odron od covjeka je I stranku I sebe prodao SDA I sa najgorim šljamom I ološem formirao Vladu KS. Jedu mrvice sa Zeljkovićevog stola.
Nevidjena sramota, i sta sad ja treba da glasam za njih, a vidi ih na kojim su primitivnim granama, fizicki napadaju jedni druge u prostorijama Grada... I kao oni doprinose nekom napretku BiH, ma smijesno u svakom slucaju!
ma torbicom ga Bećire
nisu bili spremni na ovakve ispade :) a i svejedno to niko nije trebao zaustavljati
na misiće su dobili bastu ispred ekonomije dale im zelene beretke ma sta ce kad mogu nesmije ih niko zaustaviti kad su sila
e moj sine , jadni ste koji tako razmisljate :)
debiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................
sta vi znate debili jedniii , debil do debila sve
jel se na sastanku govorilo o korupciji i promjenama ?