Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa provedi je onda debela
SDP vara narod u Prijedoru, dijele kahvu po 10 deka pakovanje ali na vagu samo 79 grama https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308040_214062558724416_1957184116_n.jpg
Nisu bitni sejdic i finci, bitno je da postoji diskriminacija na osnovu etnicke pripadnosti, i to se mora ispraviti
@nina1981 E moja nina, blago nama sto te imamo tako pametnu. Radije pronadji neke lakse turbo-folk teme za komentare, ovo je ipak pretesko za tebe Trebala si jos reci: \"Joj Hamo, vidi joj glave!\"
Hitno je da ti smrsas, drugarice moja. :) Pusti ti Sejdica i Fincija! :)
zna se ko nas je unazadio- oni koju su vladali 20 godina! i opet nista druge ne znaju nego da opstrujišu rad, tj kako rekose da kradju vrijeme
naravno da je bitno! sdp je imao rješenje ali naravno drugi nisu imali bolje rješenje ali im ni ovo ne valja
hebo li vam i sejdić i finci po ma.ter. ovdje se nema šta jest oni navalili as ovim ciganom i židovom ko da su nam oni jedini problem.
Bitno je da je Seher multietnicki grad !!
sto skidate komentar supci a???
Zlaja unazadio Bosnu za 10 godina svojom politikom a ovi ga unaprijede u clana predsjednistva socijaldemokrata i onda smo mi krivi sto je Bosna otisla 10 godina unazad pa ko je tu lud?!