Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da da
Kakva nauka, kakvo ucenje, kakva motivacija...motiviro Vas Bog daBogda... Djeca casnih i "nebitnih" ljudi sjede na birou dozivotno,sretna ako ubodu posao u kladionici, butiku, bingu, kafani ili bjeze u inostranstvo da peru guzice evropskoj gospodi...Dok oni, sa vise srece, u ovom zivotu rodjeni kao sinovi i sceri SDA, SDP i ostale privilegovane balegarske gospode,mogu maloumno da do kraja zivota kunjaju po telekomima, sudovima, elektroprivredama, opcinskim sluzbama itd i da mole dragog Boga da nafaka u kojoj su se "nekim" cudom obreli nikad ne prestane.Ta nasa balegarsko opanacka elita, svako nema potrebu za visokim standardom na univerzitetima, jer isti ocima vidjeli nisu a i sto bi jadni uprezali svoje tintare, kad ce Baba sve da sredi da svog junca ustolici, da valja...
"_"Veliko je pitanje šta mi, kao mala zemlja posebno u ovim uslovima kakvi jesu, možemo i šta trebamo činiti", kazao je Hanjalić novinarima prije današnje sesije Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99 na kojoj je bio uvodničar o temi "Nauka i njeno vrednovanje - BiH i 'ostatak' svijeta“. " Možete se jedino stiditi zajedno sa ovima koji su nam na svakom planu unazadili našu državu, pa tako i mlade. Mladi stagniraju i gledaju kako će napustiti BiH. Naši mladi su pametni i "neiskorišteni" u svojoj državi. Sputani su u svakom pogledu. Nezaposlenost je najveći njihov problem. Kada se počne raditi i privrjeđivti, onda se može raditi i na polju nauke. Iz prazne ne puca!!! BiH zaostaje u svemu!
Prioritet vladajućih struktura je hamziga drp. Ko nas jebe.
...kemo, kemo, još te moj stari pokojni spominjao...