Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miralem Šečiću ili Sejo Hadžibajriću molim te ne lupetaj takve neistine, več se zapitaj šta je tvoj otac pokrao u općini Stari Grad ispred tih koje pljuješ jer je kao najveći licemjer bio ispred SDA pa SBB (kada nije mogao dalje u parlament preko njih onda je napustio SBB), dijelio općinske stanove i poslovne prostore svojim jatacima, zaposlio u općinu osobu iz Kiseljaka preko veze, iz Lukavice kćerku čovjeka koji je pucao po Sarajevu i Starom Gradu, i doveo općinu u stanje kakva je sad.
Ovaj HAndanagić je najnemoralnija osoba koju sam upoznao igrom slučaja i to sve pod krinkom velikom muslimana. Kurvar par excellance , par mojih sto jaranica sto kolegica je munto sa seljackom pricom -hajde da se volimo, mazimo itd Svima je govorio da je razveden a ima troje djece i zenu !Mislim da nema zene koju je on sreo a da nije nešto pokušao.NEma društvene mreže gdje taj nema profil .A sto mu je fotelja draga! A tek moć! Ko god bude za njega glasao sebi je omcu okacio!
Ako ti dodjes, bice na repu dogadjanja.
koli je ovaj ,Handanagić ,protjeran iz nekoliko opština sa posla ,naravno zbog afera,pa neprogone se uposlenici zbog fizičkog izgleda ili prehlade,već zbog teških grešaka,ima on Babića i JKKP "RAD" da se udomi ovaj je je spreman sve riješiti za svoj poziciju u firmi,čovjeka stavi na platnu listu iste firme a niko ga i nevidi međutim uredno platu prima ,još se u nekim izjavama pominje kao i direktor pogona Građenje,Babuću može svako koristiti njemu struka i nije važna samo SDA dok mu treba
sdaov parazit hoće nešto da kaze
Kako se gdine Handanagicu usudjujete komentarisati opcinu Stari grad na nacin kako ste to ucinili?? Pojavili ste se jucer i uzimate sebi za pravo da fascinantan napredak opcine Stari grad komentarisete u negativnom smislu. Kao odgovorna osoba, trebali bi ste da prezentirate Vi, Vase rezultate i Vasa dostignuca. ...
Čime se bavi i gdje je zaposlen ?
cast handanagicu,licno nemam nista protiv covjeka ali kada vidim ko mu sve daje podrsku izrazavam sumnju u njegovu dobru namjeru.svi ovi sto mu daju podrsku su bili na znacajnim funkcijama ali nisu uradili ono sto su trebali uraditi za grad,kanton i drzavu,zato se sada nalazimo u goroj situaciji nego 1996g.
Ovaj je pravi kandidat dok mu podršku daju i iz pokopnov društva ... Valjda se mušteriji nadaju ...!!!