Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke Hamdija! I vic: Jedino su Chuck Norris i Faris Backović dobili poziv za posao od Službe za zapošljavanje KS.
svaka cast
E jeste i dobio nagradu; od "grada" sa 50 metara carsije. Mislim, ima tamo dobrih ljudi; bio sam i vidio, ali zapetljano je to malo...
Jadan je onaj gread u kom je on počasni građanin, Ovom nemoralnom politikantu još samo trba i njegov roćdžak Vuk Jemič. To im je izgleda u genima biti poltron, izdajica i da se srame svog porijekla.
Niko drugi nije htio prihvatiti tu prestiznu nagradu.....
da ce se zeleni uvijek buniti jer im je krivo sto nisu znali niti htjeli raditi svoj posao a sad kad su sposobni ljudi na vlasti sve ide na bolje!
Vidi se ko radi za narod... da nije tako nebi dobio ovu nagradu. svaka cast!
On je samo Zlajin potrčko...ništa više od toga...