Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...meščini, kad budu hapsili bakira i dodika, trebaće oklopna brigada nato-a...
Ko za Operation Overload...
Eh pocelo je....danas Hamdija sutra Damir prekosutra Nermin i sve tako do Zlatka....akobogda
I tek ces tad jesti zlatnim kadikama sigurno. Mogu misliti koliko ti je drago jer da nije nilo njih trojce tvoj zivot bi bio potpuno drugaciji. Bio bi dobar ucenik u skoli, marljiv radnik u firmi i ne bi svaki dan podkradao drzavu koristenjem nelegalnog softwera i naravno nikad gladan ne bi bio.
GLEDAJTE NARODE MOJ U KAKVOJ VILI ŽIVI KRMALJČINA LIPOVAČA! SAMO GLEDAJTE ŠTA NAM RADE. MI JEDEMO IZ KONTEJNERA A PRIMATI SE BAŠKARE PO VILAMA KOJE SU DOK NISU DOŠLI U FOTELJE KOJE SU IME OBEZBIJEDILI POGINULI I IZRANJAVANI BORCI MOGLI SAMO SANJATI, PARDOM NISU ONI MOGLI NI TO JER LIČNO ZNAM IZ KAKVIH SU VUKOJEBINA NEKI OD NJIH. GLEDAJTE ŠTA SMO DOZVOLILI, MI, DOZVOLITI, MI GLUPANI GLUPI, PO GLUPOSTI NAM NEMA RAVNIH NA KUGLI ZEMALJSKOJ. GLEDAJTE VI KAKO PAPAK ČIM SJEDNE U FOTELJU SE POTPUNO PREDA BRIZI ZA SEBE I SVOJU OBITELJ. DA SI JEDAN OD 100 OPROSTIO BI TEBI OVAJ GLUPI NAROD ALI TI SI JEDAN U MORU GRMALJA KOJI TLAČI OVU SIROTINJU. POGLEDAJTE KAKO JE ON UHRANJEN, ZADRIGO SAV, AKO BOG DA DA DOBIJE MOŽDANI UDAR I OSTANE NEPOKRETAN PA NEKA GA ODMAH PUSTE NA SLOBODU DA SE MUČI JER UPRAVO TO JE ZASLUŽIO OTIMAJUĆI OD DJEČIJIH GLADNIH USTA, P R I M A T!
da je SDP hapsila kad je dosla na vlast nebi sad njih hapsili... 20 godina trubili o nekakvom kriminalu i korupciji i kad su na vlast dosli pojo vuka magarca, nikom nista nego oni po poznatom receptu samo nastavili...
Možeš kol'ko hoćeš,al' nećeš dokle hoćeš...
Laku noc dame i gospodo. Eto i ova predstava je zavrsena. Nadam se da ste uzivali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da cemo se jos videti u nekom gradu na nekoj drugoj predstavi u nekom drugom cirkusu.
A ja sprdnje i qrcenja...elitna specijalna jedinica hapsi jednog covjeka...
komunjara radi još pod parolom 'snađi se druže '
Da budemo realni i iskreni, svi bi krali da su u prilici da nekaznjeno kradu. Tako i on i drugi. Problem nije u njima nego u drzavi koja dozvoljava da politicari nekaznjeno kradu.
A problem je i u tome sto se uopste krade? Treba kolektivno lijecenje lopovskog sindroma sprovesti..
Zao mi je SDP zbog ovakvih kao sto je Lipovaca. Nazalost SDP ga je progurao u vrh, a ko i nebi kad ga je cijela drzava dizala na noge, doktor nauka unuk Hamdijin, pravi musliman. Hocu reci nije kriv Lipovaca on je proizvod idiota koji svaku budalu proglase genijem. Sto je svojstveno Bosnjacima, a Lipovaca nije jedini slucaj, ima ih koliko hoces od Alije I. pa na dalje.
Meth, da ti ne trazim komentare, 90% da si i ti govorio Lipovaca je naj naj naj... ko i ostalih 90% Bosnjaka. Po psovci predpostavljam kojem plemenu pripadas.
Nedaj se Lipovaca i pazi se da ti sapun ne ispane u zatvoru.
Jel ovo onaj mumin sto je klanjo pred izbore?
covjek je nevin
Pokradose lopovi Boga oca na svim nivoima vlasti . A ti narode obicni sto radis za mizerne plate i lagano simpu racku
Da budemo realni i iskreni, svi bi krali da su u prilici da nekaznjeno kradu. Tako i on i drugi. Problem nije u njima nego u drzavi koja dozvoljava da politicari nekaznjeno kradu.
Lipovaca nista nije gori od svih ostali,od njega ima ih dosta mnogo gorih i opasnih,Radoncic,Lagumdija,Kebo i mnogi drugi su neuporedivo gori i trebaju svi biti u cuzi,ko smije i pomisliti da ispita Dodikove rabote niko,zato i Lipovacu treba pustiti neka radi sa jednakim....
.....jeli tražio konzularnu pomoć predstavnika EU, obzirom da je hamdija državljanin EU.... .....ne mogu se oni tako ponašati prema europejcima...........