Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganica za predsjednika BiH!
e jesi upisao fakultet ccccc to ti bogati UNSA los?
Svaka cast! Castim te za ovaj komentar! Student sam SSSTa i mislim da mi je to najveca zivotna greska. Ganic samo gleda kako da uzme pare na bilo koji nacin. A profesorima bi dobro koristile instrukcije iz engleskog.
POGLEDAJTE na web stranicu ssst!? NEMAJU PROFESORA DOVOLJNO pa ce ovi iz tuzle predavati koji neznaju na engl. za 5500eur po godini!!! TRGOVINA odlicna ali ne i za studente...
nista bolje za destruktivce odlican potez koji ce oni blatiti ali samo po forumuma :)
Vjerovatno se dosad nisu razumijevali, pa su sad potpisali sporazum o razumjevanju.
talovi
Tambura je shljeg\'o sa muzicke akademije, kakve on pise opuse svakodnevno nema mu ravnog.
I nece vise SANU kuhinja izmisljene historije pisati istinu vec sami Bosnjaci- starosjedioci Bosne jedne i jedine nase domovine...!!!
Svaka cast...!!! Gospoda i intelektualci...!!! Ko drugo saradnja edukativnih institucija je samo prosperitet i korak za bolju buducnost...!!! Bosno volim te...!