Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj to pisac i publicist, koliko je to djela napisao imam i ja knjigu napisanu pa jesam li pisac i sl. NISAM, ali nije moj BABO SEFER, i mog su babu pokušali ubiti i nisam napisao knjigu a moraću. On pisac i sl. završio VANREDNO srrednju JER NIJE MOGAO REDOVNIM PUTEM, a i to što je završio da nije bilo guranja teško bi imao i srednju školu,
-VAMA VASA ISTORIJA NECE DA OPROSTI SREBRENICU I IZDAJU SARAJEVSKIH VLASTI... -A cisto sumljam i da ce vam oprostiti borci koji su junacki pali u proboju na slobodnu teritoriju a prikazali ste ih kao zarobljenike!!! E TU JE NAJ VECA RAZLIKA VAS MUSLIMANA I NAS SRBA!!!
Ovo za Aliju je sve u pravu, Aljo je bio mudri trezorski strateg, malo je reći, samo broOota popusti nas malo i ti i tvoj Sefer a i Akademik šeširdžija, otraste uši haveru već 20 godina. Idi sveti se, ako već znaš ko ti je pobio familiju. Uporediti historijsku ličnost Zmaja od Bosne sa Halilom, kancelarijskim 'komandantom' je ipak malo preko mjere dobrog ukusa..
Halilović mlađu: Pazite, ovo više nije 1993. godina. Bolje im je da fino odu u zatvor i odgovaraju za svoja zlodjela; Je li to isto važi i za tvog starog koji je rukovodio progonom i genocidom nad bosanskim katolicima?
Cetnik online !!!
Ovaj Halilović mlađi liči na Radončića, nešto mi je tu sumnjivo.
Cetnik online !!!
A sereš i ti više dečko, libo me za tvog starog i atentat.