Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su balije pocinjale 92, pa se onda pitaju zasto su onako zavrsili.
Jos malo ce svakog Bosnjaka na vojni sud sto je bio kuhar i cetnicki zatvorenici ga optuze da je ih maltretiro sa dlakama u jajima za dorucak ????
Ovaj Grof 4+ i 2-, a meni 4- , nabijem ja vas sve redom ovdje na *** mater vam cetnicku smrdljivu pa i klix:u ga nabijem, ocigledno vise ko je ovdje na ovom forumu. Hajro jaro, trebo si ih klat sve redom bez milosti pa nek se jebu danas i sude bogu svom, daj boze da pukne opet, klepacu ih redom pa nek sve ide upm.
hajrudina za narodnog heroja,treba mu dati medalju zbog učinjenog
Bas me cudi sto je negirao, ja sam mislio da ce sve da prizna i sto je i sto nije
haha ratni zlocin u samoodbrani!!! Nema zlocina u samoodbrani de to vise shvatite!!!!!!! Agresor te natjera da branis goli zivot i to je to jednostavno!!!! Zivjela ARBiH,zivio Hajro Dedic,zivjeli Bošnjaci!!!!!
Ako su optuznice istinite, sto onda nije otisao na Pale ili u Bijeljinu ili tako negdje pa to radio nego koristio iste metode kao i cetnici u mjestima gdje su oni bili Bog i batina? Naravno ako nisu, nema smisla raspravljati...