Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nisu svi jednako krivi, šta je problem?
Razaranje Vukovara Bombardovanje Dubrovnika,Zadra,Sibenika Sa 10% populacije nasilno zauzimanje pola Hrvatske Genocid u Bosni Etnicko ciscenje Svi politicki i vojni predstavnici Bos Srba u Hagu Potpisnik Daytona Milosevic u Hagu Protjerivanje Albanaca na Kosovu NATO bombardovanje Srbije Bombardovanje Sarajeva 4g KAKAV SU TO NAROD SRBI?S kim to mi moramo da zivimo,ccc
Poruka EU svjetu je -genocid se isplati i nagradjuje
Бедан текст , бедније се не може прочитати и на РСЕ ! Треибунал у Хагу је требао донети сатисфакцију жртвама, а не да изјеначава кривицу између зараћених народа у грађанском рату!. 120 срба у Хагу или су осуђени или им се суди. Нула Бошњака , Хрват и Албанаца. После Бошњака Срби имају највише шртава у задњем рату. Шта помирењ!? Шта суочавање са прошлошћу?! Шта ?! Ово је политички бедни суд.
To je Karlino maslo bilo da izjednači krivicu zločinaca i žrtava. Sa Bosnom je uspjela uz naš mutav ili korumpiran tužiteljski tim , ali Hrvate i Albance nije mogla izgleda podmititi, da zanemare svoje dokaze i argumente.
hag je trebao suditi samo srbima, jer su oni agresori i genocidaši. niko nije ni metak ispalio na genocidnu srbiju, osim NATO-a, a to sve govori. logično je da zemlju koju je nato bombardovao nije na strani zapadne alijanse. dakle, slijedom logike, srbi su krivci za sve ratove koji su se dogodili na prostorima bivše jugoslavije.
je da su srbi počinili preko 90% zlo.či.na i da je PC nastala na zlo.i.nu,etničk0m čipćenju i gen0ci.du dokazi su u Hagu,nema ih puno,jedno 50 šlepera
@Dado ja ne znam kakvu historiju vi ucite u rs ali treba da znas da se srbi nisu dizali na oruzije rata sigurno nebi ni bilo.
Srbokomunjare s kokardom na titovki, pjenite li, ma.mu vam agresorsku barbarsku krstoteroristicku?
Pa zna se ko je kriv ko je pravio veliku srbiju.
Svaka cast ,kratko i jasno da ih se samo pdsjeti ,jer c.e.t.a.lj.i- si skloni da zaboravljaju ...ISTINU...!
Pogrom na Srpsku nejac: Vukovar Dubrovnik Sibenik Sarajevo Srebrenica Prijedor,Bijeljina,Foca,Zvornik,Banja Luka,Visegrad... Protjerivanje 1 000 000 Albanaca sa Kosova zbog \'\'Srpske nejaci\'\'
Nisam te pitao sta je pogrom nego od kakvom pogromu pises mijenjas teze.. tipicno srpski
Srbija izgubila 311.000 stanovnika R. Dr. | 30. novembar 2012. 20:57 | Komentara: 5 Između dva popisa država izgubila 311.139 stanovnika, među kojima je najviše Srba, kojih je manje za tri odsto. Porast beleže Novi Pazar, Novi Sad i pet opština Beograda, najgora Crna Trava i Babušnica RS svake godine izgubi 2.500 stanovnika BANJALUKA - Republika Srpska svake godine, u prosjeku, izgubi oko 2.500 stanovnika, što praktično znači da je za samo šest godina nestala jedna cijela opština veličine Foče, Novog Grada ili Lopara, izjavio je poznati demograf Stevo Pašalić. \"Za samo četiri ili pet godina ovdje se izgubi kompletna generacija djece koja bi se upisala u školu. U odnosu na period od prije 11 godina, danas imamo oko 30.000 učenika manje u osnovnim školama\", kaže Pašalić. \"Ako se ovakav trend nastavi, stručnjaci koji su radili na reformi penzionog sistema utvrdili su da ćemo 2016. godini imati oko 1.237.000 stanovnika.
Za NEPISMENE Pogrom (ruski: погром) je naziv za nerede, odnosno masovno nasilje čije su mete pripadnici određene zajednice u nekom društvu ili zemlje.. U pravilu se odražava kroz fizičke napade (premlaćivanja, silovanja, sakaćenja, ubistva) na njihove pripadnike ili uništavanje njihove imovine
Srbi su jedini zlocinci i agresori, to znamo mi koji smo u yu zivjeli a sada i cijeli svijet ! Sumska je genocidna tvorevina, zlocin ne smije biti legalizovan !!!
ISTINA, Čestitke,na STRATEŠKOM razmišljanju!