Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mileeee šššššššiiiiiiiiiiipuuuuggaaaaaaaaaa heeeeeeeeeboooo tiiiiiiiiiii keeevvvvvuuuuuuuuuuu
shvatite-DoDick MORA kao provocirati jer...na osnovu provokacije on je vukao SADAKU iz Bosnjackog Glavnog Grada Sarajeva u Bosnjackoj BiH ali za svoje srbopravoslavne ko.ljace,petokolonase genocidne srbe!A oni su mu zauzvrat davali svoje glasove ali eto...nema vise Bosnjacke Sadake e pa nema vise ni glasova za DUDUKA!Meni ga nekako zao...dobro je on u ime Bosnjaka s-j.ebao \"svoje a kao srbe\"...u nepostojecoj \"RS\"..
Niki problem Dodo, jedinstvena policija, zabraniti zaštitarske paravojske i odma ukidamo.
Hoce da ukinu vojsku, da opet mogu klati i izivljavati se. Treba vojska, i to jos jaca da bude. Bosna vise ne smije vjerovati NIKOME...
ZNACI DA je ZBOG planova nestanka ARBIH-e lagumdzija pokusao skunuti dva minista SDA , jedan od njih JE TAJ koji je odbranio RBIH-u od agresije srbije i srba barbara i POSTAVITI ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e nekog slugu ideologije velikosrbizma tj cet.nizma ! Nema druge, BOSNA ZOVE ! Tuzite OVOG DODIKA ZA ZAVJERU I NEPRJATELJSKU DJELATNOST PROTIV Suverene Armije nase domovine ! OVO PO NIKAVU CIJENU NE MOZE PROCI ! STOP ! U kojoj drugoj drzavi JEDAN POLITICAR SMIJE UDARATI NA ARMIJU DRZAVE u KOJOJ ZIVI I OD KOJE PRIMA PLATU ?! Borci, politicari i patrioti RBIH-e, TUZITE OVOG SRPSKOG HI.TLERA MILORADA DODIKA ! Dokle ce vas vise GAZITI I UCJENJIVAT SVOJIM FASISTICKIM I DIKTATORSKIM PRIJENJAMA !?! ZAR MISLI OVAJ DEBELI GENOCIDAS KR-MAK DODIK DA CE Re-publika Bosna i Hercegovina OSTATI BEZ SVOJE ARMIJE I ORUZJA ! NIKAD VISE DEBELA GENOCIDNA SVi-NJO ! Moze genocidasica ana trisic - babic BLOKIRATI INTEGRACIJU RBIH-e u NATO OTIC CE I ONA U KANTI SMECA GENOCIDASICA !
ja nedam svojih 90 maraka!!! boli me njonju za mudzahedinsku vojsku, gdje ima i zamotanih zena ako Bosnjaci hoce mudzahedinsku vojsku nek je i sami placaju..
Vojsku treba ukinuti ali poslije ukidanja RS.