Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čl.284. \"po PRAVOMOĆNOJ odluci\" koja NE POSTOJI nego POSTOJI PRIVREMENA MJERA što NIJE ISTO. TIME JE BAKIROVA KRIVIČNA SAMO PROPAGANDA (zastrašivanje). čl.280. je jako opsežan, teško dokaziv. tu je i pametnom išaret dovoljan da je PRIJAVA bez validnih osnova. BAŠ ME INTERESUJE KOJI ĆE TO SEBI SUDIJA DOZVOLITI ovakvu ludost. Mozda korumpirani!???
Sad sam siguran,ne treba mi vise casa vode.Vratio se moj Crveni Gebels
baka uz tebe je sva raja sa tevea. cekamo tvoj dolazak i oslobodjenje od ove ucijenjene bande.
podrška za Bakira ..
Ne vracajte ovog bezveznjakovica na FTV.. Em je katastrofala novinar, em je nesposoban da komunicira em je nepismen, em je nekulturan, em je kupljen ko zadnja fuksa Zar da nas takvi seljoberi ponovo medijski teroriziraju?
Bakire, imas punu podrsku. Pomozi nam da se spasimo ovog kriminala i mobinga na FTV-u. Kolegice/kolege.
Šokantno!,Skandalozno!
ma sta ga briga on je svoje odradio sa emisjom 60 minuta blatio maximalno sve ostale osim sdpa
ma sve ovo treba u lance, bagra obicna radi koje drugi ispastaju
**** ŽIVELA NAM NAŠA MAJKA SRBIJA ****
ISPITAJTE STA JE RADIO I GDJE JE BORAVIO U TOKU AGRESIJE, (IMAJU DOKAZI DA JE BIO C:HETN:IK U ILIJASU), POSLIJERATNI KRADLJIVAC AUTOMOBILA IZ KISELJAKA I ZATVORENIK IZ ZATVORA BUSOVACA, UCIJENJENJI OD SDA \"PRLJAVOM BIOGRAFIJOM\", NEZAKONITI I USKORO SMIJENJENI DIREKTOR FTV DZEMAL SABIC!!!