Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijenite naslov ba. Čuj osjeti se povećanje broja turista. Kako se osjeti? Više smrdi u gradu :) :) :) :)
ovi kmeri izgleda ne biraju sredstva da se dokopaju politickih poena i glasova pred izbore, pa i laziraju i brojeve turista u nasoj zemlji, posto nazalost kontrolisu i ovo Federalno ministarstvo... Cuj iz ARAPSKIH zemalja dosli ljudi da vide kako se posti u Bosni uz srpske pjevaljke... Gledajuci objektivno ne vidim razloga zasto bi dolazili turisti, osim da vide potopljena naselja i kuce razrusene klizistima, a to imaju i u Somaliji... ili da vide koridu u Cevljanovicima, "nas oktoberfest"... prije bih rekao dosla dijaspora, sjetila se da je SFF pa dosli malo da se qrce sa rent-a-car autima i ojrima sa baustele
taktilno ili lizanjem? :D sumnjam da je njuhom jer nam je duhan izjeo nozdrve :D
Osjeti kako ne..onih nomada, sta su vec, sa onim ruksacima kojima bi kad bi ih naglavacke okrenuo prije ispale oci nego 100 eura. Tako pune hostelske smjestaje, na crno, naravno.
Obzirom na ove turističke uspjehe, da li se u Sarajevu razmišlja o uvođenju nekakvih linija gradskog saobraćaja od aerodroma prema čaršiji, a ne da već u startu taksisti gule turiste? U normalnim gradovima pored aerodroma se nalaze i željezničke stanice.