Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo gradite autoput, drazava ce progledati sa njim, kada prijasnje vlasti nisu znale ili htjele...samo naprijed
Samo nam je nesta skup ovaj autoput.
tako i treba sto vise prijelaza bolje za drzavu, jer doljani nisu dovoljni za potrebe gradjan
Dugo vremena smo bili oličenje "nerazvijene afričke države" unutar Europe, izgradnja autoputa, uređeni granični prijelazi su predugo vremena bili ono što nam je nedostajalo. Vrijeme je da se stvari krenu na bolje i krenule su! Samo naprijed!
Da imas u glavu , koliko nemas nebi se trebale ovake glupe izjave dat. Da ste minimum postavli znakove za Bijacu i pristupni put mijestimicno popravili i prosirili onda bi putnici bili u boljem stanju. Ali vi, koliko ste (ne-)pametni dadoste specijalni status granicnim prijelazima Bijaci i Bosanskoj Grad. bez ikakve studije! Bosanski Brod, Bihac, Orasje su samo neki koji su prioretniji nego ova dva navedena. Ovako ste i onako slaboj BH-ekonomij otezali dodatno put. Ali izgleda da su ovdje neki licni interesi vazniji (npr. putarina na A3; tako ce se na AC od Banja Luke do Bosanske Grad. makar neki min. novac prikupljat), jer je ta AC neisplativa.
Postujem ovo zaista...Slusao je glas i potrebu stanovnika tog hercegovackog kraja i nije ostao gluh na to... Svaka cast !
I dok minderaši, gospodari prstenova i ostali foteljaši u 20 godina naprave 10 km autoputa, ostala radna ekipa daje svoj maksimum punom parom i provodi ono što ovi neradnici nisu htjeli. Stoga,bez obzira na sve, Damir će imati moju podršku, dok i ako me ne uvjeri u suprotno.
Ministar,prometa i veza sa banditima i kriminalcima!
Nevjerovatno da se ovakve stvari saznaju preko medija, to samo kod nas ima, ali hvala Bogu pravi covjek je na pravom mjestu, tako da vjerujem da ce se ovaj problem vrlo brzo i efikasno rijesiti.
Odlican potez.
O prvo autoput, pa sad granicni prelazi, svaka cast Hadzicu, napokon pocinjemo da licimo na pravu drzavu kakva smo odavno trebali da budemo.
Ne smije se ni pod koju cijenu dozvoliti da Gabela nema status medjunarodnog prijelaza. Vjerujem da ce se Hadzic istinski zaloziti da se to ne desi.
Vezano za ovo treba donijeti set zakona, za izgradnju i rad na autoputu svaka čast, radi se punom parom, a svi smo svjesni od koliko je to važnosti za svaku državu, iskreno se nadam da će se prelazu Gabela vratiti međunarodni status.
CCC,sramotno je čim se sve služe da ograniče kretnju našim građanima, nadam se da će Gabela imati status kao i ranije i da se neće dozvoliti ovo anuliranje i nepoštivanje
Problem je u tome što se mešunarodni sporazumi nikada nisu poštovali, konačno se pokrenulo ovo pitanje i konačno se pokušavaju riješiti pravi problemi, dosta je mlaćenja prazne slame, sve pohvale za ovo!
Apsolutno podržavam, zbog čega mi da ispaštamo, graničnog prijelaza je bilo i prije EU, pa biće ga i poslije
Svaka čast, nadam se da će se graničnom prelazu Gabela vratiti međunarodni statu, ovo je vrlo bitno pitanje i sve pohvale i puna podrška za ovo!