Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican rad ministra Hadzica i na njegovom radu i trudu da u potpunosti preuzmemo ono sto je nase. BiH se sama mora brinuti i moze se brinuti za svoju teritoriju i granice!
Barem nije ko neki drugi politicari koji samo se pojave na klixu kada treba da nesto komentarise... ovo je odavno trebalo biti rjeseno ali evo bit ce napokon, nadajmo se
Predobar nacin da ustedimo pare. Sad cemo fino placati nasim ljudima da kontrolisu nase nebo a ne davati pare strancima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hadzic zna svoj posao, tako da s uposte ne brinem da cemo preuzeti kontrolu nad svojim nebom. Prvi covjek koji je nesto konkretno pokrenuo po tom pitanju, i uradi.
Red je vise bio da preuzmemo kontrolu nad svojim nebom jer nije uredu da ne koristimo svoje finansijske i ljudske resurse. Prosli ministri za komunikaciju i promet su davno ovo trebali uraditi.
Ovo ministarstvo radi za razliku od proslih saziva. Izgurat ce oni ono sto su zapoceli.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
citiram: Članak 24. Povelje Ujedinjenih naroda Funkcija i ovlasti Vijeća sigurnosti 1. Da bi se osigurala brza i djelotvorna akcija Ujedinjenih naroda, njegovi Članovi povjeravaju Vijeću sigurnosti prvenstvenu odgovornost za održavanje međunarodnog mira i sigurnosti, a slažu se da je u obavljanju svoje dužnosti na temelju te odgovornosti Vijeće sigurnosti radi u njihovom ime. sad razmislite kome trenutno pripada nebo...
Ohrabrujuća vijest, nama saobraćajcima ovo je veoma važno,velika stvar za BIH!
Ovo je značajan korak u procesu preuzimanja kontrole nad bh nebom, samo nastavite ovim tempom i biće još ovako obećavajućih vijesti i koraka
Ovo je primjer dobrog rada,svaka cast ministre Hadzicu.Svih ovih godina niko nije ni pominjao nase nebo,svima je bilo bitno da samo prikupe novac za sebe a za ovu zemlju nisu ni brinuli.
Ministar Hadzic je u toku svog mandata uradio dosta dobrog posla.Svaka cast na tome.Hadzicu imamo podrsku jer ste vi dobro uradili svoj dio posla,zasto svi predhodnih godina o tome niko nije pricao i zasto nije bilo podrske,jer su ministri dolazili krali i odlazili punih djepoa a za ovu zemlju i gradjane ih je bas bilo briga.
Daj, otvaraj više, koji je ovo "kraj godine" po redu?
Ne mogu da vjerujem da i na ovakvoj vijesti ima negativnih komentara, ovo bi trebala da bude najpozitivnija vijest mjeseca maja. I treba da komentarisete rada ovog covjeka i konkretno ovaj projekat a ne neke malogradjanske komentara da ostavljate.
bas sam to posla da napisem, i kad vidim komentar 4' godine pricate o ovome' lose mi bude. pa shvata li iko da ne moze preko noci. i aj evo vec 20 godina cekam taj set zlatnog escajga.
haahhaahha bravo sara... bas, ceka se da SDA rasproda te zlatne kasike pa da nam svima krene na bolje da nam te pare udijele
hahaha pioniri kukanjcevi dosli i za 30 sek, napravili preko 50 dislajkova, napisali oko 15 kom. i na te komentare napravili 50 lajkova, dakle pokazuje se da iza srpske SDP stoji zlocinacko udruzenje CANVAS jer ovo je njihov stil "borbe" na internetu i oni rade da SDP nametnu Bosnjacima, a naravno u tome imaju podrsku Zlogumdzije koji je NEOPREDJELJEN, Hadzica HRVAT, Becirovic Bosanac, a niti jednog Bosnjaka, CANVAS i cetnici podrzavaju SDP.
o moj boze jesi ti svjestan komenatara koji si napisao, haj procitaj jos jednom. brate neko te ne shvata ozbiljno
itekako sam ja svjestan sta sam napisao, a pogledaj tekstove o kadrovima SDP-a, sve isti tekstovi u "top komentaru" samo sad su se korisnicka imena promjenila, a komentari potpuno isti, sto je pokazatelj da iza svega stoji zlocinacko udruzenje CANVAS, ovim se zeli pokazati kako SDP ima najvise pristalica, a SDP na izborima tek treca stranka na teritorijama gdje su Bosnjaci vecina, a gdje su Bosnjaci manjina ta stranka i ne djeluje, tipis za CANVAS udruzenje razbijanja BiH i Bosnjaka preko SDP
4 500 000 eura si platio obuku za 36 kontrolora (120 hiljada eura po kontroloru!!!!!) po cemu imamo najskuplje obucene kontrolore u svijetu!! kad vec sdp banda pravi najskuplji autoput u istoriji evrope mozete vala krast i preko kontrolora pleme vam j*bem lopovsko
zapravo 38 kontrolora
Vidi se da pravo puno citas Dnevni avaz pa siris dezinformacije. Haj kad si tako pametan reci mi ti koliko to kostaju obuceni kontrolori leta u drugim drzavama?! Covjek uradi nesto super za nasu domovinu i vi tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad treba reći da smo pametni onda smo prvi u svemu kad se naš student pojavi na radnom mjestu u EU. Ko je kriv što do sad nismo kontrolisali nebo?Nismo mogli sve do sada iškolovat ljude za taj posao.Kome valjate šuplje,ko stoji iza tih 60 miliona što gubimo svake godine. Ko stoji iza kupovine zemljišta za koridor VC prije Počitelja po Dubravama i Rotimlji?Hoćete mostom da unakazite spomenik.
Kako mi je ovo odvratan lik bože sačuvaj.
Hadzic je mnogo uradio da dodjemo do onoga sto je nase i da preuzmemo kontrolu na onome sto je nase. Nase komsije su se obogatile na racun nas i dosta je vise!
Da imamo podrske imamo ali nema se podrska od domacih politicara, Hadzicu ovome semora stati u kraj i privesti.
Nasa zemlja, nase nebo, i vrijeme je da preuzmemo ono sto je nase