Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite sta bi tek bilo da nepostoji konstantna blokada od pojedinih politickih opcija, dokle bismo samo dosli
Svi se zale kako im fali svasta nesto, ali kad SDP pocne iste te probleme da otklanja, onda dolazi do price se svi samo ulizuju... Svaka cast SDP-u i ljudima koji pokusavaju na bilo koji nacin da dignu ovu drzavu... Nek vam je Tihic napravio nesto bolje... Nezahvalni stvorovi....
izadete malo iz damirove straznjice????nema mjesta vise dragi moji komentatori!
ovaj milioner damir je gori i od samog lagumdzije.on njegov sura budimlic i hanuma sto nam dovodi acu lukasa !
Sve ovo sto je Hadzic reketas uradio je farsa. Svi znam da je porethodna vlada pocela projekte i bila pri kraju kada je dosla smjena vlasti. Sada SDP ubire poene na tudjim zaslugama. Jadno!
Hadzic je najbolje uradio u svom mandatu. Dosta se puteva izgradio i mislim da ce nastaviti da i dalje gradi BiH... Svaka cast!!!
Ministar i covjek na pravom mjestu!Rijesava jedna od kljucnih pitanja po BIH!! Svaka cast!!
Samo rad, tako i treba
Ministri će razgovarati o izgradnji međudržavnih mostova na rijeci Savi kod Svilaja i Gradiške, jadransko-jonskoj autocesti i prolazu kroz Neum, te preuzimanju kontrole bh. zračnog prostora. Svaka cast za ministra jedan je od najbolji koji posteno odraduje svoj mandat!!
Tek sad kad se SDP pita i kad odgovara za ove projekte, nesto se desava i gradi u BiH... Svaka cast!!!
Ovaj čovjek je uradio mnogo toga u svom mandatu, sve pohvale za rad i angažman