Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ OD SEPTEMBRA VODI PREDIZBORNU KAMPANJU ZA SEBE I NA SVE NAČINE POKUŠAVA SEBI OBEZBJEDITI JOŠ JEDAN MANDAT ZA NJEGA JE STARI GRAD FERHADIJA I BAŠČARŠIJA U PADINSKIM DIJELOVIMA STAROG GRADA SE URUŠAVAJU POTPORNI ZIDOVI, KLIZIŠTA, KANALIZACIJA I VODA CURE ULICAMA, NA 30% VODOVODNE MREŽE SU OLOVNI PRIKLJUČCI. KADA DOĐE DO PODPUNE SARADNJE SA ISTOČNIM STARIM GRADOM I ZAVRŠETKA ŽIČARE, NJEGOV I GRADONAČELNIKOV DOPRINOS U RAZVOJU RS ČE BITI NE MJERLIV. IDUČE GODINE 9. JANUARA IH MOŽDA OBOICU POZOVE DODIK U BANJA LUKU DA IM DODIJELI ODLIKOVANJA.
Narod zna \'\'\'Kada je riječ o podacima o broju gladnih ljudi, evidentno je da ih je sve više, ne samo u Starom Gradu, već u cijelom Kantonu, jer korisnika Kuhinje je sve više.\'\'