Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesčini tebi fotelja najdraža
hadzibajric varen i pecen.uzas od karaktera,jos samo nije bio u stranci invalida ove ostale je obisao i nece na tome stati.iduce izbore ako namirise a hoce pobjednike eto njega!
Da nije bilo rata ovaj degen hadzibajraga bi cistio zahode. Ovako, slavi jedinu mu domovinu bez cetke u ruci.
A TURSKA sto se u nju kunete???
BiH je svakako bila i ostala jedina nasa domovina ali lik je izgubljen u vremenu i prostoru jer ovo nije 1945 vec 2012. Sretan ti praznik domovino! Ofucane parole \"smrt fasizmu sloboda narodu\" ostavite za unucad dok im budete pricali bajke prije spavanja.Vrijeme je da se probudite i krenete da radite svoj posao u stvaranju normalne drzave.
Ma ko tebe je.be prilivodo i vjeru bi promjenuo samo da bi bio u vlasti.
PODRZAVAM VASE PRAVO DA NA 23,58% FEDERACIJE BiH RADITE I SLAVITE STA HOCETE !!!
PODRZAVAM VASE PRAVO DA NA 23,58% FEDERACIJE BiH RADITE I SLAVITE STA HOCETE !!!
Ovaj je lopov teški. I on i ekipa mu iz Opštine na čelu sa onom klempom arhitekticom koja je šefica građevinske inspekcije. Kako samo uzimaju tal za nelegalnu gradnju i izdavanje građevinskih dozvola i kako samo prekrajaju urbanističke planove po Starom Gradu, to je čudo jedno. E Fahro usrećio si se sa ovim pravo. I niko da im stane u kraj. Sve što zemljom ovom hoda i sve što pod zemljom ovom leži je u totalnoj korupciji.
On se ko trznuo... iz SDA puhar uskočio u SBB šalvar... ubio se za kaskadera što skače sa tendera na tender po formuli ITU 10%
Aferim,ŠĆEPINA guzna mazalico!
Hadžibajrić: BiH nam je jedina domovina I TO NE CIJELA! ALIJA POTPISAO! Tuuuuuuzno, ali za utjehu ce vam svijetliti krst iznad grada da vas podsjeti da je babo nacije prije Dejtona dao RS Srbima u amanet. Ostalih oko 12% sto je ostalo od jadne i jadnije, dao je Turskoj u amanet.
Federacija je vasa jedina domovina...protiv Srpske ste ratovali, a sad bi je prisvajali...pa ne ide to tako...
MITTALOV UBOJICA IZ INDIJE PONOVO POJACAVA SVOJE OTROVE NAD ZENICOM. RACUNA MOZE KAKO HOCE I KOLIKO HOCE, STIGLA NOC, A SLIJEDI VIKEND I PRAZNIK. ZENICA TO VISE NECE TRPITI. ZA SVAKI PROUZROKOVANI SMRTNI SLUCAJ, UBOJICA CE ODGOVARA- TI, KAO I NJEGOVI SAUCESNICI. PRATIMO VAS 24 SATA.
Ovakav covjek kao sto je Hadzibajric, na vrijeme je uvidio s kim je imao posla, zato ce i dugo trajati i kao covjek i kao nacelnik
Bitno je da si ti napustio onu lopovsku stranku.....naprijed Hadzibajricu
NEKOM MAJKA NEKOM MAČEHA LICEMJERU ,NAĆELNIĆE ZARAD LIĆNIH INTERESA.