Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vas niko ne spriječava haj uvedite elektronsko glasanje, da jednom glasamo pošteno bez krađe glasova pa da vidimo gdje bi bile ove kartel političke stranke
OVA JE TADICKA CIK-a! KORUMPIRANA KAO I TADICKA, IDLA U MOSKVU PO « SVOJE » MISLJENJE! SMIJENITI JE HITNO I SMJESTOYI U CELIJU IZMEDJU TADICKE I OLEGA CAVKE!
TAKO DOK SU OVA, TADICKA I CAVKA NA SLOBODI I NA FUNKCIJAMA, BUDITE UVJERENI DA KORUPCIJA HARA I DA BORBA PROTIV KORUPCIJE NIJE NI POCELA!
Javila se nevina. Bolje da nije jer svi znamo čiji je ona igrač-ka.
Isla frajerica u Moskvu po instrukcije. Vec 20 godina u CIK-u, predstavlja manjinu koja cini 8% stanovnika ove zemlje i 6% prikupljenog poreza ove zemlje, a ima ih kao vecinaca. I to zovu « jednakopravnost »? Sto niste « jednakopravni » u placanju poreza?
Ima ih 8% u ovoj drzavi, placaju 6% poreza ovoj drzavi, trose barem 33% budzeta, biraju 33% uhljeba ove drzave kao i vecina, biraju vecini gradonacelnika u Mostaru, imaju isto clanova CIK-a kao i vecina koje ima 65% u ovoj drzavi i koja placa 74% poreza ovoj drzavi, kazu da nisu «  jednakopravni »? Pa i niste, vi ste apartheid povlasteni!
Rece dama koja radi za HDZ cijelo vrijeme
Pa i sudije i tuzioci formalno-pravno nisu stranacki
Pa zasto gospodjo, to je posljednji lijep primjer multietnicnosti u BiH. Kad Suljo u svom stopostotno bosnjackom zenickom selu nadgleda regularnost izbora ispred stranke "Capljina u srcu", neprocjenjivo!
Jeli to tvoje misljenje Irena ili ti je stranacki shef napisao??
Vi ste gori.nego biracki odbori, 20 godina si u CIKu, treba te promjeniti
A kako je ona ugurana u CIK.Vanstranacki...ahhhaaaahhha🤣
Iznajmite opremu za alektronsko glasanje, zavrseno. Opet udar na bosnjake
UZP
Banovan
Elektronsko glasanje i koga briga tko ce biti u odborima jer se nece moci krasti glasovi... 😁✊
Treba Sebiju i Komšića staviti na sve pozicije. Ti lažovi ce nas dovest do kraha ekonomije.
Gledaj ove kuje
presmijesno, hajde u vecim mjestima gdje mozes i naci nestranacke ljude, ali u prknima i selendrama nema sanse. jedino da dovedete ljude sa strane
Samo glupa osoba može nešto ovako izjaviti.
Prodajem kurban, 100 eura. Nije baš original, to je mlado domaće krme, ofarbano zelenom bojom. Garantirana kvaliteta.