Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIMA SU NAJVIŠE ZLA NANIJELI NJIHOVI HEROJI KOJI IH SLAVE I KOJI SU SRBE U HISTORIJI SVIJETA ZA SVA VREMENA UPISALI KAO NAROD KOJI JE POČINIO GENOCID NAD BOŠNJACIMA. To treba čuvati i pamtiti da se pokoljenja i novi naraštaji stide uloge koju su odigrali vodstvo Srbije, Bosanskih Srba, vrh Crne gore, SANU banda čiju će literaturu izučavati u Jagomiru za 50 godina i naravno Srpska pravoslavna crkva koja je to aminovala i nije sprječavala. Kačavenda huškač ibljubitelj mladića.
Ja sažaljevam one koji su dali financijsku i logisticku podršku stvaranju sotonističke organizacike koja ubija islamski obični puk a sebe naziva Islamskim imenom, a s islamom se nije sreo ni u prolazu. CIA I MOSAD su stvorilibsve takozvane islamističke organizacije koje sa islamom imaju zajedničko kao i hitlerov okultizam sa pravoslavnim hrišćanstvom.
svaka cast.....
da se ne zaboravi.....
auuuuu kako je ovo dobro..bravo momci...
samo da se zna komentar mi je ukinut jer nisam hvalio ove nadriumjetnike ... a to što ovdje jedni pozivaju na istrebljenje srba, a drugi na istrebljenje bošnjaka, to nema veze ... dapače, to tako i treba ... valjda
Niko ne poziva na istrebljenje, nego pravoslavci u BiH, katolici isto, moraju shvatiti da njihov pokušaj da istrijebe Bošnjake nije uspio.treba živjeti naprijed ali ne zaboraviti ko je agresor,kao što reče vučic ruka pomirenja je ispružena
Svaka cast momci super grafit ovo pokazuje fa mlade generacije su bolje od starih i bolje razmisljaju .. Ovi stari samo o novcu razmisljaju..
izgleda da vam slabo ide taj biznis oko srebrenice u zadnje vrijeme
Predobro izgleda. P r e d o b r o. Slično nešto radi i jedan slikar u Jerusalemu, iako mu svaki dan prijeti opasnost.
gle bradonje.. srbi na aparatima
s*bi moraju nestati genocidom, Insha'Allah :)
Previse je oko srebrenice price ! Genocin jeste ali netreba toliko resursa trositi na to selo . Izgradjuju kao da ima milion stanovnika !? A da ne spominjem pare koje one majke pokupise , samo prave kuce , vikendice itd, a mi zivi borci ko nas J**e !?!? daj malo zivom narodu mrtvi trebaju samo sjecanje i nista vise !
da se ne zaboravi.....
hahahah jest se uvrjedite kad jedan borac/musliman(nevjernik , musli samo po rodjenju) kaze da se marisu pare od pomoci srebrenici i srebrenicanima koji ne zive u toj srebrenici ! Vec po svici i usa trose te iste pare preko majki ! Razmislite malo , a ja neporicem da je bio genocid ! JESTE BIO JE I TO SAMO BUDALA MOZE NEGIRATI A ISTO BUDALA SVAKI DAN NAGLASAVATI !