Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ministarstvu kojim rukovodi Sadik Ahmetovic sve je transparentno i u skladu sa zakonom. Ja nisam neka vidovnjakinja, ali znam da ce od 246 kandidata prijavljenih za poziciju 1/02 Strucni saradnik za pitanja azila u Sektoru za azil, biti primljena kandidatkinja pod rednim brojem 193. Ne znam samo koja je svrha raspisivanja Konkrusa i prijavljivanja na iste kada se zna kome se stima radno mjesto. http://www.ads.gov.ba/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=413%3A120210-ms-raspored-polaganja-pismenog-dijela-strunog-ispita&catid=59&Itemid=62&lang=bs
Ahmetovicu gade jedan prodo si Dodiku cast i karakter a Srebrenicu si obescastio. Nece Guduric biti izrucen gdje ova fukara kaze vec gdje Dodik zeli.
A KAD JE GLAVAS NA REDU ???
normalno je da guduric bude isporucen hrvatskoj, pa ubio je jednog hrvata.
srbi su stvarno jedne najvece ubice, sve ubice i ubice...