Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su plate?
stvaranjem buke? Svratite do Brusa,da vidite šta rade gore.Iskričili su pola Brusa,a bagera i dizalica ima više nego gradu. Šuma više gore ne stanuje,životinje takodjer,a sada su i ljude natjerali da ide još dalje da traže mir u prirodi.
Kakve veze ima GSS sa divljastvom stranackih tajkuna sa divljim sumskim gazdinstvima, deponijama, kamenolomima?
Korupcija na max, hadzija koji je nacelnik je sda kriminalac, voza sluzbena auta dok mi sami sebi jakne kupujemo i ostalu opremu, posalje te na skijaliste da spavas drugima zivote al moras ti kupit sebi skije i sve ostalo. Ma mrs
Zasto si onda jos uvjek u gss
jesu li ovo oni "vitezovi iz sjene" sto tudje akcije prisvajaju sebi?
Primjer
Hejtera je uvijek bilo i uvijek ce biti. Lakse je sjediti u kaficu, duvati nargilu i bacati negativne komentare nego posvetiti se necemu vrijednom. A momci i djevojke iz GSS-a zasluzuju svaki respekt i svaku mogucu podrsku vlasti. Hocemo da smo Europa, pa eto krenimo od jednostavnoh stvari, donesite zakon o GSS, tu nema politikanstva, samo dobra volja.
Svi mi razumijemo da je humanitaran rad odličan itd, ali u današnjem vaktu kada je vrijeme neprocjenjljivo, pogotovo za studente i poslovne ljude gdje kraj s krajem spajaju, ne može se nikako isplatiti čovjeku da radi nešto džabe, ama koliki god bio sevap. U razvijenim zemljama gdje je gss jako dobro plaćen,opet im radnici ne žele sve raditi ako nisu plaćeni dovoljno jer poštoju sebe i porodicu prvo!!!
GSS Stanica Sarajevo - stanica koju vodi Tzv “hadzija” a hadza u životu nije vidio. Otišao u Irak par sedmica i prosuo priču da je bio na hadzu 🤣 Četvorica ga vezala 4m iznad zemlje, na stijeni i čuvali ga kako bi se uslikao. Stanica koja će nove članove iskoristit maksimalno, uzet im vrijeme i dobru nakanu, a za uzvrat ništa neće dobiti, sami će kupovati mts dok pojedini koji uopće ne idu u akcije dobivaju uniforme, čizme, Itd.
Stanica koja je izgubila skijalište na Bjelasnici i vratila federalnoj upravi civilne zaštite, od kojih je posudila motorne sanke, počupanih kablova. Jestel ikad organizovali skupštinu? Gdje vam je transparentnost u trošenju sredstava koje ste dobili od donacija i sl.? Jel još Hadzija voza Toyotu , koju su gradjani kantona platili, u privatne svrhe? Voza li još maloljetne djevojčice sa sobom dok drugi prosipaju znoj u akcijama?
Svaki gss je sada isti. Kako nema zakona sve je to društvo jednog lica. Ima još "hadzija"...