Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda nikad ne trebali, ali lijepo je znati da vas imamo!
Sve eksperti iz nargila barova bacaju komentare. Njima GSS nikada nece ni zatrebati jer znaju samo supljirati iza tastatura.
hahahahahahahahaha
ova tamo raspustene kose ...tako curo mozes hodat po kuci kad hoces u krevet ali kad si na zadatku skupi tu kosu da ti ne bi zapela i da ne bi ostala bez tjemena, osim toga tvoja kosa smeta i tvojim kolegama... daj malo pameti pokazite
izadite iz rijeke, nemojte se brukati
Čisti amateri i heroji u plićaku i vježbama. Kada uistinu zagusti nekome u vodi ili planini nađe ga slucajni prolaznik nakon par mjeseci u skeletnom stanju. Od ovih spasilaca sa portala realno mrka kapa.
Ova vježba i tema nema ni B od ,,brzih voda,,. Napravite vježbu kad nadodje Miljacka i onda da vam se narod divi i da moze računati na vas.Dosad sto je spašenih jedino policija skače u vodu za njima i niko drugi.
Sapsavanje iz otvorene kanalizacije 😅
Plitak potok a voda duboka 😀
Nemojte prebrza vam je miljacka trebali ste u kosevski potok probat
Ne baljezgaj majmune