Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21 * 365 / 700 = 10,95 dana Jest da oni nisu direktno povukli obarac, ali opet. Zar toliko vrijedi jedan zivot?
nemam rijeci, jel ovo zvuci kao pravda srbi?
uzas?! uzas jos jednom i jos jednom i jos jednom uzas???!!!! istom mjerom, ne s kamatom vratiti kad vec bude vrijeme. a vi, bosanci i hercegovci, naucite vec jednom. kad niste pred rat, naucite bar sad. ili pak vjerujte svojim dragim dzelatima.
sve je receno koliko jedan zivot vrijedi u bosni i hercegovini 10 dana robije.hiihihih. BRUKAAAAAAAAAA
Jel\' to Bosnjaku do pravde stalo, pa mu je dvajest godina malo, il\' je Bosnjaku stalo za silom, da Srbe s\'jece tudjom sjekirom, Turskom,Svabskom ili NATO-vskom, po zahtjevu Bosnjackom ?
@BiHPatriot - jarane svaka ti cast..sve si reko i tako je i bilo, samo sto je zalosno da je tako bilo gotov po citavoj bosni.. Mi bosnjaci dobar narod i vjerujemo svojim komsijama, a oni bise prvi koji nas pobise..majku im cetnicku i kad neka budala opet kaze i mi smo radili zlocine, pa glupani jedni kad tebe neko osamari naravno da ces i ti uzvratiti ako ne istom mjerom mozda i vise sto je razumljivo (prvi zario). Toliko od crnog labuda (1. Ceta, 1. Vod - Crni Labudovi)
srbe na vrbe!
Pa dobro im nisu dali uslovnu.
meni samo nije jasno zasto su na ovom clanku.dozvoljeni komentari..a na onom sa nekom hanom koja se vjerila nisu...cisto da narod nebi pljuvo po clanku i po njoj...nekoj tatinoj kuckici...zabranite i ovdje komentare da se omladina jos uvijek cista ne svadja...fujj j.e..b.e.m. vam hanu
E baš si blesav. Jeli ti to opravdavaš ove zločine u Zvorniku zato što je neko tamo u Jajcu nekada 41 nešto uradio. Neznam iz kojih ti to knjiga čitaš? Pa ti nisi normalan kao ni oni što imaju isto razmišljanje kao ti.Znaći i za 100 godina trebamo i tvoji unuci i moji mogu očekivati odmazdu. Ni luk jeli ni mirisali.
@@izmetemirat LAŽEŠ G.O.V.N.O JEDNO srpsko.ZNA SE ODUVIJEK KO SU BILI KOLJAČI.
znači po tvom vi ste se ovo svetili,čekkali ste priliku i to,isto znači:akcija-reakcija tj.sad su drugi naredu a kave su prilike pripreme su podaleko odmakle,žao mi samo civila:)
Sto znaci da jedan zivot kosta 10 dana zatvora. Jako velika kazna ...
A DOBRA PRASETINA BILA ZA \'RANDJELOVDAN,JELO SE I PILO,PO SRPSKOJ ZEMLJI NAZDRAVLJE!
Ako je neko bio upravnik zatvora a nije mogao vladati situacijom mogao se povući sa tog položaja, kao što je i sa ovim osuđenim slučaj. Prvo su prevarili nedužni narod nudeći im ,, slobodu\'\' a zatim ih zarobili i pou.bij.ali. Ako nisu mogli sprijećiti zločin mogli su podnijeti ostavke. Dabić nije nikog lično ubio ali je odgovoran za sva počinjena ub.istva u BIH.
Na koje ,,naše\'\' ti sudstvo misliš?
pa vise bi mi navijaci zeljeznicara dali godina zatvora lazaru popovicu za sve promasaje,nego ove domace zivotinje ovom popovicu :/ tuga ..