Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gregorian, go home. Do not take part in genocide, you can better.
FW: POSLJEDNJI KRIK NARODA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!‏ POZIV I APEL ZA SOPSTVENI SPAS!!!! Narode RBiH! Ustanite sutra i recite NE I NE, UNISTENJU NASE REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!!! 1. DOSTOJANSTVENI LJUDI NE DOZVOLiITE DA VAM SE USTAV PRAVI NOZEM ! 2. PRVO MORATE PITATI GRADJANE BiH DA LI PRISTAJU NA UKIDANJE REPUBLIKE BiH I OSNIVANJE tzv \"rs\" ! 3. CLANOVI 154 i 155 USTAVA RBiH NAS OPUNOMOCUJU DA SE NIKADA NE POMIRIMO SA DAYTONSKOM (SPORAZUMNOM) IZDAJOM !! 4. Dr. Gregorijan, \"NASI\", KAKO VI KAZETE, PREDSTAVNICI, NEMAJU I NISU DOBILI MANDAT DA UNISTE DRZAVU BiH I NAROD KOJI U NJOJ ZIVI. VI , TAKODJE, NEMATE TO PRAVO, BEZ OBZIRA STO IMATE BONSKE OVLASTI! Prijedlog: POTPISITE VI, ISPRED OHR DA PRIHVATATE TE AMANDMANE I PREUZMITE SVU ODGOVORNOST ISPRED MEDJUNARODNE ZAJEDNICE, JER CETE U BUDUCNOSTI( OPASNOJ), JEDINO VI MOCI ISPRAVLJATI SVOJE GRESKE!! 13. Pokažite se, DR. GREGORIJAN, na ovom primjeru, da ste prijatelj svih gradana RBiH, !!!!
Kontam, Boze, hoce li dopustiti i drugoj strani (narodu) da nesto kaze u vezi SVOJE zemlje. gosp. Gregorijan, Da li je BiH parlament ozakonio dejtonski ustav, prije glasanja amandmana o Brcko distriktu. Zasto USTAV na mala vrata?????? Kako ono ide, Brcko Brcacima!
Ne treba nam tu da nam namece podjelu drzave. Treba mu neko reci da on to nema pravo da radi.