Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
COMMI idi u školu, obrazuj se gluperdo, da bi nesto razumio !!!!!!!! ČITAJTE sto je BILL CLINTON rekao: Europa se boji BiH kao jedine muslimanske države na njenom tlu ! Podržavam \"AVAZ\"
SARAJEVO X je ekspozitura emisije \" 60 MINUTA\" i neokomunista na čelu sa Bakirom Hadž. A glupi bošnjaci ništa i dalje ne kontaju !!!! Pa čitajte što je najnovije izjavo Bil Klinton !!!!!!
\"zabavno mu da komentarise pljacku\" hmmm ne vidim ja da ljudi komentarisu pljacku niti vidim da je ikom ista zabavno, bas naprotiv....
ovo je zadnji potez kriminalaca da suvereno ovladaju BiH. Ako ukinu gosp. gregoriana i OHR onda ce ovo biti drugi avganistan ili bjelorusija kome sta pase. a glupi narod samo sjedi i gleda vijesti i zabavno mu da komentarise pljacku. ako je gledanje kako vas neko drugi pljacka vid zabave i rekreacije onda ja mislim da ovom narodu nije potrebna ikakva pomoc. nek istrune!
Ma dobro sve evo i da ne sumnjam u njegove dobre namjer, ali zasto nikad nista nisu preduzimali protiv Dodika, ama bas nista,? samo su to bile kao neke \"svadje\"prije bi se reklo prepucavanja. A ovaj govorio protiv drzave, u kojoj je i sam premijer, radio sta je htio, i niko nista nije preduzimao ? Osim sto su se nesto malo prepucavali i cica mica gotova prica. A mi i dalje u jos vecem blatu . Zasto ?
@Kavkaz lopovcicu fasisticko-geocidni da Bog da ti Rafi u kucu dos\'o pa te stavio iza resetaka za sva vremena,ko svu tvoju CETNICKU krvolocnu srbsku horda ravnogorskih fasisticku ubica civaila,djece!!! OKUPIRAJ se ti o svojem FASIZMU i ne propagiraj ovdje oNO sto ne postoji!HOCES POTURAT dovjecno ONO sto nikada nije bilo?A? BiH4EVER!
Alo bošnjaci naravno da je ta shema istinita. Pa vi prvi ste spremni da osudite ljude i prije ikakvog suda.
Pa svima nam je jasno sta \"avaz\" radi vec dugi niz godina .....fuj fuj fuj
Pipo 03.11.2009. u 00:20 rafi prokletnice HARAM ti bilo sto cijeli bosnjacki narod hocs da predsTAvis ko najobicnije kriminalce i loPove i debeli a krmak ti SE smioje u lice i pljacka drzavu, dosta je bilo rafi provaljena je tvoja igra sto hoCes da razjedinis bonsjacki narod BIH4EVER *********************************************** @LAZNI Pipo lopovcicu genocidni,DOS\'o ti Rafi na vrata pa te stavio iza resataka,tebe i svu tvoju bratiju,doc ce vam kraja svima onima koji pljackaju i politicki blokiraju svaku narmalnu demokratsku funkciju nase drzave! Dok ovakva blokirana i nefunkcionalna politicka katastrofalana situacija ostaje svi neprijatelji i lopovi na svakoj strani ce nastavljat svojom pljackom u unistavanjem drzave BiH-e i naroda! NAPRIJED Rafi,Inzko i DEMOKRACIJA u nasoj drzavi,UKUNUT genocidnu fasisticku tvorevinu i svi njenu pljacku i fasizam,lopovluk para i unistavanje drzavnih legitimnih institucija BiH-e! BiH4EVER!
Hajte, hajte, samo pozurite i kupite prnje iz Bosne.... El-Mudzahedin Brigade
ko izdade guzle karadabiceve?
Ko jos pravi visoke zgrade po BIH da bi se istakao? Odgovor kriminalci kratkih kurcica sa dva tijela a jednim mozgom - dodik i fahro.
bravo za g. gregoriana! slazem se s vecinom komentara ovdje, onom lopini se ne moze vjerovati. I gregorian je spomenuo da on Radoncic i Dodik imaju iste prijatelje u Crnoj Gori, svaka cast!! To je najindkativnije o kakvim se izdajnicima ove drzave radi i da je onaj spisak lista kriminalaca u BiH. Koji su oni sami objavili. Jos jednom bravo Mr. Gregorian, ostani nam ti ovdje duze!! Stekni drzavljanstvo i kandidiraj se na izborima!
kad rusija bude igrala s turskom,muslimani ce biti za tursku a srbi za rusiju-i tad ce poceti rat.NISTA NIJE SLUCAJNO.
ja nemogu da shvatim sta bi od onakve nase prelijepe BIH a necu nikada shvatiti da su ovakav preokret napravili upravo stanovnici a ne neki strani i da im je ovo sve bolje nego sto je bilo prije rata a znamo vrlo dobro da nismo imali ljude da pretresaju konteinere sto vidimo svakodnevno a ne sve ostalo