Pod istim krovom
0
Grčka slovarica za poslanike
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A - kao Amed Burić, alkoholizirani šovinist, tranzicijski kvazi spisatelj i wannabe Kusturica.
E moj Buricu jadan si covjek a jos vise kolumnista, spasi sarajevo-x prestani pisati clanke !!!
Ja uporno ali uzaludno ponavljam: KOME SE NE SVIDJA, PLANETA JE RELATIVNO VELIKA...pa izaberi. Ovdje se svi (veoma uspjesno) bore dokazujuci kako nista, ama bas nista ne valja. Pa eto, dokazali ste- hajte sad tamo gdje je \"bolje\" pas tamo njima dokazujte kako niti tamo ne valja :) Mene ostavite na miru u mojem \"neznanju\"
Za razliku od Ameda Bakir Tiro je pismen i razmišlja svojom glavom, nije poltron ni šovinist kao ovo džidžikovačko smeće...
Kao i obicno, odlican tekst. Zao mi je sto neki ne samo da ne znaju cirilicu, vec se ne snalaze ni u citanju na latinici.
PC - kao Republika Srpska, jedna , jedina, voljena, vječna..., i k tome još, da prostiš, srpska.
Sta je ovo bolan Buricu???
SDA i SDP su smiješni do bola, al nemoj ih ti Buriću ismijavati!
Bure svaka cast! Da i Sarajlic hoce procitati tvoj komentar da se malo postidi! A ovim braniocima SDA koji su i izabrali takvog nepismenjakovica se mozes samo smijati - jer su i oni isti takvi pa im nije ni jasno sta si to ti napisao!
odoh u Grčku da učim ćirilicu a možda nabasam i na izumrlu glagoljicu,a možda da selamim Sarajlića od Klimenta Ohridskog,jer je on prije bio član SDA zajedno ća Ćirilom i Metodijom.Tugooooooooooooooooo mojaaaaaaaaaaa...
Dobro je Bure! Čak šta više odlično! Ali našao si kome ćeš objašnjavati alfabet. Jedino ti zamjeram što nisi sutra objavio kolumnu, da fino popijem kaficu i oseirim malo.
hahaha nikad ti Buriću Sarajlice neće oprostiti ovako velike istine! Ne daj se!
Kakav god da jest, sve dok da da ga komentiraju ovakve b.udale, ima moju respekt. Za razliku od Velikog Tire i sličnih Veličina.
Kada cemo moci komentirati na licna razmisljanje bakira tire?
@ hahahaha - glupkosloven, pobrkaju li se kad pojmovi? Fašisti mogu u istu rečenicu samo s vama komunistima, a nikako sa nacionalistima, papak titoidni, u pionirsku ti se kapicu iskipam. Tvoj Nacionalist (BH4EVER)
PS. Pa vec kad je odlucio da pise o toj temi, trebao je osvrt na desavanja za same prijedloge za licnu kartu(navedeno u uvodu), a ne odlutati od teme ko osnovac neki i on se u toj svoj prici uhvatio za najvecu glupost za Sarajlica a ne za konkretan problem !
@archy \"Svega u Božijoj bašti. I u našim Skupštinama. Neki dan se zakuhalo oko toga kako treba izgledati nova lična karta. Srpski poslanici \'oće ćirilicu i entitetsko državljanstvo, a izvjesni narodni poslanik Sarajlić izvalio je da ćirilicom, inače, pišu Rusi, Grci i još neki evropski narodi. Budući da se radi o potpredsjeniku SDA, evo mogućeg malog leksikona i podsjetnika na grčki alfabet, i antičku kulturu uopće, našim poslanicima na uvid i u pomoć...\" Problem je u tome sto se pravi pametan, pa nek se izjasni za sta je a ne ovako blebetati !