Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si vec trgovao kandidaturom fincija, sad prodajes maglu nakon debakla
ovaj gratz bi prodao i svoju g..u a nesto prica da nece trgovati, kandidatura fincija kao i odricanje rodjenog imena su vise nego dovoljan dokaz za to
OVAJ SA SLIKE I NJEGOVA BRASTJA SU REKETIRALI GRADZANE SARAJEVA NEDAJU IM DA IZABERU GRADONACELNIKA,NEDAJU IM BUDZET DA SE GRAD POPRAVLJA GRADI,NEDAJU IM SESTOAPRILSKE NAGRADE OONI SU MRZO MRZCI NASEG RAJVOSA RAJA BIJKOTUJTE OVE IZDAJICE I TO KAZNA SAD 2014 NA IZBORIMA DA ZNAJU KO SU SARAJLIJE I KO VOLI OVAJ GRAD!!!
MODERATORE I TI POSTO CENZURISTA ILI TI NE ODGOVARA TEX ILI ...... !PA OBJASNI STA NIJE ISTRINA JE...TE PRO KOKARDASKA PARTIJA NASA STRANKA E MOJA BOSNO DALEKO ODOSMO U TR PI....
MRŠ
Nesto kontam, pa jel moguce ljudi moji da smo vec zaboravili sta nam se desilo 92 - 95, pa jel moguce da smo zaboravili sta su nam radili agresori i jel moguce da polahko zaboravljamo ljude koji su najvise ucini da Bosna prezivi, Stjepan Kljujic je taj covjek, i ne samo on, mnoge smo mi zaboravili i zive i mrtve, a oni su sve svoje dali pa i zivot da bi mi danas slobodno hodali. I danas jedan isfrustrirani, poremeceni bilmez odlucuje o covjeku koji je toliko uradio za ovaj napaceni narod. domaca zadaca za sve koji ovdje palamudite po ovim stranicama, pogledajte neke ratne snimke, ako vec niste bili tu u ratu...a i mi sto smo bili ovdje trebamo pogledati da se malo podsjetimo. I sram i stid da nas bude, sta smo dopustili.
''Od roda sam,od roda mi majka, necu Kljuju ,necu ni Stulasa, hocu mladog Igu Kamocaja, on je prava Sarajevska raja.''
Ma samo FINCI I PAPA hahahahha
Nsam stranka se prodala davno SDA stranki za sitne pare, ne bih nikad vise glasala za njih, jer su i ono malo kreidta sto su imali, sada definitivno izgubili.
SADA CETE IMATI PRILIKE ,,DA JEDETE ZLATNIM KASIKAMA,, KAKO NAM JE OBECAVAO gospdin stjean kljujic. jadno e sarajevo,ako bude kljujic izabran . htjeli ste ga . . eto vam ga . . ali on ,,ne moze ni svoju sobu da spremi,a kamo li sarajevo,, kako rece CIENJENI GOSPODIN EDIN GARAPLIJA . .VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Lažeš Muhamede, Privatizovao si stranku. Vas sedam osam odlučuje o svemu. Predsjednik GO - Denis, Predsjednik Predsjedništva NS - Denis, Predsjdnik NS - Denis. Skretar stranke nema nikakvig, pa ni stranačkog staža. Tanović je utekao, prdsjednica GO otišla. Rasturio si dva OO - najača. Prodao si stranku Liberalima, a baza nikad nije obaveštena, takođe si se podmetnuo SDA-u, riđačka linija. Koliko si love dobio od Šveđana. Kada ćeš podneti finansijski izvještaj Nadzornom Odboru - finsijskoj sigurni hoćeš! Nisi preduzeo nikakve korake protiv članova koji drugima prijete eksplozivom itd. Više i nemaš članova ni snovima.
Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo zaprimilo je prijavu protiv Igora Kamočajija zbog krivičnog djela iz člana 383. KZ-a FBiH koju je protiv bivšeg direktora JU Služba za zapošljavanje KS-a podnio Upravni odbor ove ustanove. Prijava je dokaz kako Kamočaji nije smijenjen, kako je sam isticao, zbog političke pripadnosti nego nepravilnosti u svom radu. U prijavi se, između ostaloga, navodi kako je Kamočaji 19. decembra 2012. godine kao direktor JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo zaključio ugovor o pružanju usluga organizacije Sajam za zapošljavanje sa Linden društvom za intelektualne i marketinške usluge i trgovinu d.o.o. Sarajevo, a da prethodno nije pribavio odluku Upravnog odbora što je bio obavezan, te da, također nije pribavio odluku o korištenju sredstava preko iznosa od 20.000 maraka.
1 - ti nemaš pojma ni šta znači riječ 'nacionalista' 2 - isključi caps lock papčino zlatojugenderska
Opismeni se Rudonjo umjesto što pametuješ i promoviraš posljednju nacističku stranku na tlu Evrope zvanu KPJ/SDP.
Igor Kamočaji? Ovaj Igor: http://protest.ba/v2/igor-kamocaji-na-optuzenickoj-klupi/ http://depo.ba/front/niksic-uhljebio-brata-mirsada-kamocaji-suprugu-katarinu-hadzic-prijatelja-mirsada-dozu
Ako ostanu ovako principijelni poentirati ce kod gradjana maksimalno ...
Iz kog crtanog filma ovaj kretino di mornbido ispade? Cuj Gratz...O tempora o mores....