Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ce radit Gras u Gorazdu?
Cuj iz Gorazda i ne pomisljaju ! Djeca u sarajevu ici ce svake 3 subote do 8 juna + sedmica nadoknade! Gorazde ici ce 5 subota do 15 juna + sedmica nadoknade! Gorazde ce sve sedmice nadoknaditi a Sarajevo ne ! J.e.b.o vas Sarajevo ;)
e ovi u Sarajevu bar ce nadoknaditi propusteno a ovi u Gorazdu i ne pomisljaju,ni s puskom neces natjerati prosvjetare da rade subotom,ma sta ce djeci skola,dovoljno je da idu u mejtef,cuj da se djeca skoluju,sto je mnogo mnogo je....