Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su uspjeli pokvariti cak i donirane autobuse ali nisu uspjeli zaraditi za odrzavanje istih ?! bosnje su stvarno ekonomski fenomen !!!
Našli su protestvovati kada je neradni dan za administraciju!? hahahahahaha Pa dokle više ovi crveni kmerovi misle da mogu praviti narod budalom, dobro ove penzone i skojevce, oni su ionako zatucani pa vjeruju svemu što im \"dragi vođa\" La-Gum-Dži kaže, ali većina nas je ipak malo inteligentnija moj \"slučajni prolazniče\", nije ničija do zore gorila pa neće ni tvoja!! DOLJE SDP!
ae Bgt ne rise, kao da si je ikad i platio..
I jos traze da platim kartu...